Hae
Ninnin energianurkkaus

Syksyn eka pitkis, jee!

Kaikella tapaa mahtava treeniviikko! Siitäkin huolimatta, että mies oli kolme päivää reissussa, niin sain kaikki haluamani treenit tehtyä. Siksi sanon haluamani, koska ihan tietoisesti jätin yhden 10km juoksulenkin välistä ja yhtä juoksulenkkiä lyhensin 7km. 🙂

Viikkoon mahtui voimaa, uintia, maastopyöräilyä, pyöräilyä trainerilla ja juoksua. Viikon päätti juoksupitkis. Ihan mieletöntä oli juosta 20 kilsaa! Sisko oli vaunujen kera seurana tuolla lumisissa ja valoisissa maisemissa. 15 kilsaa meni hyvin, mutta sitten juoksemattomuus näkyi: jalat painoi ja polvissa tuntui. Ei kipua, vaan väsymys. Juoksemattomuus. Mutta kun olin päättänyt, että 20 juoksen, jos kipua ei tule, niin sen juoksin, vaikka kuinka vipat kilsat painoi. 😉 Oli samalla muuten nopein pk-lenkki koko syksynä. Kyllä se tästä!! 🙂

20km: 2:04:18, 6:12 min/km ja keskisyke 157 eli pk2. Jihaa! Ei oo muuten yhtään kuvaa tältä juoksulenkiltä, mutta pitkästä aikaa kuvia koiralenkiltä.

Kyllä tuo lumi vaan tuo oman fiiliksen tuonne lenkeille. Eilen kävimme vajaa kolmisen tuntia Harrin kanssa ajelemassa mettissä. Pyörä keräs kyllä sellasen määrän lunta, vettä ja jäätä, että välillä oli pakko pysähtyä sitä putsaamaan, että olisi meno olla ees vähän kevyempää. 😀

Tästä viikosta tuli yllättäen 11 tunnin treeniviikko, ei nimittäin tuntunu yhtään siltä. Ja vihdoin ja viimein pääsin myös juoksemaan 7 kertaa sairaalanmäenkin ylös. Näitä juttuja oon oottanu ja nyt ne on täällä, ja oon niin iloinen! Ei oo siltäkään lenkiltä muuten kuvaa. Mä oon vaan ollu niin fiiliksissä vissiin. 😀

Viikko 47
Pyöräily 3:55
Juoksu 3:24
Uinti 2:51
Voima 0:55
_______________
Yhteensä 11:07

Uusi treeniviikko on jälleen tervetullut, vaikka nyt jaloissa tuntuukin, niin huomista kohti vaan. Mukavaa viikkoa kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.