Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun neljäs. MIIEGO, selvät sävelet treeniin.

Kaupallinen yhteistyö: Onnisport

Mä oon aika monta vuotta mennyt ilman musiikkia niin juoksulenkillä kuin salillakin. Hakusessa on ollut hyvät kuulokkeet, jotka kestävät hikeä kunnolla. Mitään pilipaleja en oo halunnut. Olinkin jo kaivannut treenimusiikkia, siitä saa kummasti esim. viimeisiin toistoihin voimaa tai pidettyä juoksurytmin hyvänä…

Sain Onnisportilta testiin MIIEGO AL3 langattomat kuulokkeet, jotka yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen, tablettiin jne.

Mainoksessa luvataan pitkää akun kestoa ja huippua äänenlaatua, ja molemmat lupaukset MIIEGO pitää. Kuulokkeita on saatavilla kahta eri kokoa. Naisten mallissa on lyhyempi niskalenkki kuin miesten mallissa. Itselläni on naisten malli. Ja kuulokkeet istuvat korville hyvin, eivät treenatessa hypi tai siirry korvilta sivuun. Lataus tapahtuu micro-usb:n avulla.

Kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säätö ja muut tarvittavat napit, eli puhelimeen ei periaatteessa tarvi treenin aikana koskea. Toki voi säätää kaikkea myös puhelimen ruudulta. Voi näitä käyttää myös handsfreenä, kun löytyy sisäänrakennettu mikrofoni.

Trainerilla pyöräillessä yhdistän kuulokkeet tablettiin, ja katson samalla jotain sarjaa netistä. Eikä trainerin metelin yli tarvitse tv:tä laittaa enää niin lujalle, että se häirittee muuta perhettä. 😀 Salilla ja juostessa kuuntelen puolestaan Spotifysta omaa soittolistaa tai sitten Supla-radioappsia. Jos puhelin soi tai tulee viestiä, niin musiikin äänenvoimakkuus hiljenee hetkellisesti ja kuulee puhelimen äänet.

Kuulokkeille on mukana kotelo, ja ainut huono puoli näissä onkin, että ovat niin pienet, että pelkään hukkaavani ne. 😀 Oon oikeasti tykänny näistä kuulokkeista ja voin suositella muillekin. 🙂 Todella hyvä joululahjaidea.

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Nää menee joululahjatoivelistalle! Kuinkahan pysyy silmälasien, aurinkolasien, sporttilasien kanssa? Ootko testannu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.