Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun kuudes, Itsenäisyyspäivä

Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa! 🙂 Näin hienon päivän kunniaksi skippaan tonttukuvan, ja laitan toisenlaisen kuvan. Vein Suomenhevoselle porkkanoita. 😉

Vaihdoin lauantain ja sunnuntain treenien paikkoja, ja lopulta vielä lauantain ja perjantainkin. Perjantaille oli merkitty lepopäivä, lauantaille pyörä ja sunnuntaille juoksu. Mä juoksin pe ja lepäsin treeneistä la ja pyöräilin su.

Täytyy sanoa, että perjantaina ajatus kahdenkympin juoksusta oli virhe. Täällä oli ihan mielettömän surkea keli. Kunnon loskapaskakerros ja vettä satoi kunnolla. Alusta oli liukas ja märkä. Päkiät liikkui sivuuttain joka askeleella, ja jalat oli märkänä. Laitoinkin instagramiin perjantaista pikkuvideonpätkän. Ajatuksena ei niinkään se, mitä näkyy, vaan mitä kuuluu. 😀 Jos et luurannu vielä, niin käy kuuntelemassa. Aika hemmetin monta kertaa tuli kirottua siskon kanssa tuota keliä. Tänään olis ollut huomattavasti parempi keli, asfaltti sula.

Sen verran rupes kympin jälkeen jo tuntumaan molemmissa nilkoissa, tarkemmin akillejänteiden molemmilla puolilla, että lyhennettiin lenkki 15 kilsaan. Kaikki mahdolliset rasitusvammat minimiin, ja menihän tuossa kelissä muutenkin paljon normaalia enemmän aikaa, joten päätös oli hyvä, vaikka harmittikin, kun ei juostu sitä mitä suunniteltiin. Kylmägeeliä meni sitten illalla molempiin jalkoihin.

Tänään puolestaan aamu alkoi viideltä. On vähän haastetta teettäny aamutreenit nyt syksyllä, ja tämä aamu ei ollu poikkeus. No kamat kuitenkin kasaan ja kohti Botniahallia. Siellä pyöräilyä kolme tuntia (3h / 92km / keskisyke 145) ja muutama kilometri päälle juoksua. Pyöräily meni harvinaisen nopeesti, kun sain Wasa Triahtlonin naisista seuraa! Johannan kanssa pyöräiltiin alusta asti, ja Milka ja Niina tuli vielä myöhemmin.

Viikon 49 tunnit:
Juoksu 3:02
Pyöräily 3:00
Uinti 2:09
Voima 0:51
_______________
Yhteensä 9:03

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.