Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun viides. #söderdahlbrothers

En kovin pitkälle joulukalenterin kanssa päässyt, kun on jo luukku myöhässä. 😀 No eilen illalla olin Pirkanmaalla ja illalla kotona ysiltä. Kun laitoin sängylle pitkäkseni, niin uni tuli ja sitten heräsinkin klo 3.30 seuraavan kerran. 😀

Kävin kuuntelemassa Söderdahlin Tompan luennon ”Projekti Kohti Konaa 2.5”. Kertoi siis valmentajani Kaitsun valmistautumisesta Havajin mm-kisoihin ja kuinka siellä niinkin mahtavaan tulokseen eli hopeaan päädyttiin. Tomppa on siis Kaitsun veli, ja toimi valmentajan roolissa viimeiset kuukaudet.

Muutama tärkeä pointti: Voimaharjoittelun ja yhdistelmäjuoksujen tärkeys, kokonaisrasituksen huomioiminen sekä urheilijan oman kropan kuunteleminen. Toki monta muutakin juttua tarvii ja vaatii, että huipulle pääsee ravinnosta ja motivaatiosta lähtien.

Oli todella mukava kuulla Tompankin näkemyksiä, ja sai luennolta taas omaankin treenaamiseen juttuja. Ite ainakin aion jatkossa panostaa vieläkin enemmän voimatreeneihin, ja pyöräilyn jälkeisiin juoksuihin. Nämä nimittäin ovat niitä treenejä, joista ajanpuutteen vuoksi mahdollisesti vähennetään.

Melkoiset veljekset nuo Söderdahlit! Aika monta Havajin kisaa heillä yhteensä on!

Seuraavaksi siivoilen vähän, käyn koirien kanssa lenkillä ja kirjoittelen Itsenäisyyspäivän luukun. 🙂

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Heip, hyvä oli luento ja kiva oli nähdä! Eivät ehtineet näyttää videonpätkää, kun asiaa ja kysymyksiä oli niin paljon. Mun piti kysyä, että mistä toi sun mahtava tonttulakki on kotoisin? Itse tehty? Se on älyttömän hieno!

  2. Ninni kirjoitti:

    Oli tosi kiva nähdä!! 🙂 Tarkoitat siis sitä pitkähiippaista? Seinäjoen Sopurahasta viime talvena. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.