Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun kahdeksas, ironman-reissun järjestelyjä

Oon varannut Kööpenhaminan kisareissulle ensi kesäksi hotellin. Samasta hotellista huoneen, mistä moni muukin treenitiimistä. Läheltä uintistarttia, jolloin aamulla saa vain kävellä uintipaikalle. Toisaalta on kiva etukäteen maksella osallistumismaksut, hotellihuoneet ja lennot pois, niin ei tunnu niin isolta lovelta lompakolle sitten kesällä. Toki nytkin paloittelen näitä menoja eli elokuussa kisamaksu, nyt hotelli ja alkuvuonna sitten lennot.

Jos Vaasasta lentäis joku yhtiö suoraan Köpikseen, niin se olis kyllä tosi hyvä juttu. Pyörälaukun kanssa ei viitti Helsingin tai Tukholman kautta kiertää, mieluummin sitten ajelee pääkaupunkiseudulle autolla, että pyörälaukku tulee todennäköisemmin samalla koneella.

Miehen kanssa taas lähdetään reissuun, kannustussakkia kotipuolesta ei ole lähdössä mukaan. Tytöt olisivat olleet halukkaita, mutta yläasteen alkaminen juuri viikkoa ennemmin ja siksi koulusta poissaoleminen ei juuri nyt houkuttanut. Kylllähän näitä kisoja tulee, ja ehtivät mukaan kannustamaan (ulkomaille shoppailemaan 😀 ) Meitä on tosiaan lähdössä paljon suomalaisia, ja Aquaplussan ironmantiimistäkin monta tyyppiä. Ja taitaapa jopa valmentaja vaimoineen lähteä seuraamaan kisaa paikan päälle. 🙂

Hetken aikaa saa vielä Suomen viileissä olosuhteissa treenailla ennen kuin kesä taas koittaa. Muistaa kyllä tuolla sateessa, märässä ja kylmässä ja viikonloppuna klo 6 aamulla, että miksi sitä treenaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *