Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun kymmenes, uintikuvaukset

Tulin juuri Ylöjärveltä Aquaplussan ja IM-tiimin uintitreeneistä, joissa käyn kaksi kertaa kuussa. Ja tietenkin harmittelen, kun muut käyvät 12 kertaa kuussa.

Seinäjoella puolestaan käyn 1-2 kertaa kuussa uimassa Sonjan kanssa. Joko tekniikkapainotteisia tai kovia uintitreenejä. Olis aina kiva valita ne tekniikkapainotteiset ja skipata kovat, mutta ei sitä pelkästään tekniikkaa hiomalla uintivauhti kehity.

Viime torstaina oli taas ihan kiva setti. Alla oli jo 1300m, sitten 12×100 I, II, III vauhdeilla. 200m palautus ja 3x 50m III. Hyvin saa vauhdit pidettyä tasaisina!

1:50, 1:46, 1:39,
1:55, 1:47, 1:40,
1:54, 1:46, 1:41,
1:54, 1:47, 1:42.
0:48, 0:48, 0:48

Yhteensä tuli uitua 3050m ja tuntui käsissä! 😀

Tänään puolestaan Ylöjärvellä uitiin 3600m. Joka sisälsi mm. 10 x 75 II+25 III ja 750m lättpull II+. Ja sain takaisin kaksi viikkoa sitten Ylöjärven hallille jääneen Frankfurtin ironmanin uimalakkini! Kiitos Kaitsulle/Tuulille, joka sen oli talteen napannut! 🙂

Helmikuussa on mun uintia viimeksi kuvattu, ja nyt oli taas aika. Ensin kun katoin videoita, niin näytti jotenkin taas niin toivottavalta. Hitaalta, tahdistavalta ym. Samoin kun katsoin vanhaa ja uutta videota peräkkäin. Ainoastaan pysätyskuvat kertoivat, että tahdistuksenkin kanssa on menty eteenpäin:

Nyt pitää vaan kiinnittää huomiota lopputyöntöön, ja vähän rekvenssiinkin sekä vielä vähän tuota tahdistusta lisää pois. Vasen käsi samalle mallille kuin oikea, niin kyllä se siitä. 🙂

4 kommenttia

 1. Melkein hukkuvat ry kirjoitti:

  Mitä tarkoittaa tahdistus? 😀

  • Ninni kirjoitti:

   Ihana tuo sun nimimerkki! 😀 Tahdistaminen on siis sitä, että toinen käsi odottaa toista liian pitkään edessä liukuasennossa. Sitä ongelmaa mulla on ollut ja on, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Noista kuvista näkee, että toinen käsi lähtee jo paremmin vetovaiheeseen, kun toinen käsi tulee veteen. 🙂

 2. SeppoK kirjoitti:

  Uintiasento ainakin näyttää hyvältä, ei laahaa lantio. Tuo alin kuva, ilmeisesti ponnistat päädystä?

  • Ninni kirjoitti:

   Hyvä, kiitos! 🙂 EN usko ponnistaneeni, mutta pitää katsoa videolta kun pääsen toiselle koneelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.