Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun kakseka, Pulssi

Salilla, jossa käyn eli Liikuntakeskus Pulssissa on kaikenlaisia tsemppilauseita siellä täällä. Mun mielestä taulut ja lauseet on loistavia!! Ne kyllä piristää salin ilmettä kummasti.

Kesän kisakaudella ja syksyn rasitusvamman aikana tuli käytyä salilla todella vähän, eipä oikeastaan ollenkaan. Niinpä takaisin palatessa sai kyllä tuntea ittensä tervetulleeksi, kun tiskin takaa kommentoitiin, että sua on kyllä ootettu. Ja sitten taas yksi salilla kävijä kommentoi viime viikolla, että suakin näkee pitkästä aikaa.

Oon käyny Pulssissa yli kymmenen vuotta, ja sali vaan paranee ajan kuluessa. Nykyään enää harvemmin ehdin tunneille, ainoastaan salin puolelle. Nyt on tosin haaveissa talven aikana käydä muutamassa spinningissä. Tulisi hyvä kovempi treeni pyörällä tehtyä. Salilla olevaa wattbikea pitäisi hyödyntää myös enemmän. Tosin juuri nyt pyörä on huollossa, mutta toivottavasti palaa sieltä pian.

Joulu- vai juhannussiivot? No höh, valot paljasti. Pesen ikkunoita joulukuun 20. päivä. 😀 Melkoisen hullua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.