Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukuun kakskolmas, joulu saa tulla!

Musta joulu, mutta hiihtämäänkin kuitenkin Seinäjoella pääsee. 1,5km latua voi kiertää ympäri niin paljon kuin jaksaa tai pää kestää. 😀

Juuri sain valmiiksi kaikki, ja joulu saa tulla. Sain juuri porstattua laattalattioiden saumat ja viimeisenä vielä paketoin suklaamurorasian pojalle. 😀 Jos toisella on kaksi olematonta toivetta, joista toinen on suklaamuroja, niin ostetaan niitä. 😉

Toisaalta on haikea, kun lapset kasvaa, mutta vitsit, että on ollu ihan älyttömän paljon apua tytöistä, jotka ens viikolla 12 vuotta täyttävät. Ovat siivonneet, pesseet ja föönanneet koirat, leiponeet, käyneet bussilla kaupungilla ostamassa toiselle jouluksi mekon. Kaikki nuo on mulle lisää aikaa, ja mun hommista pois.

Kiva, kun myös nämä jouluun kuuluvat siivoukset tehdään koko perheen kesken, myöhään aattoaattoiltanakin. Nuorimmainen halusi jo nukkumaan, mutta muu perhe lopetteli juuri askareet.

Huomisen aamun aloitan 40 minuutin juoksulenkillä, ja sen jälkeen aamusaunaan. 🙂 Sitten saakin valmistella ruuat sukulaisille pöytään ja odottaa joulupukkia. Joulupukki oli tänä vuonna oma-aloitteinen ja siltä tuli ajoissa tekstiviesti, että onkohan tänä vuonna tarvetta tulla käymään. 😀

2 kommenttia

 1. Virpi kirjoitti:

  Hienoa, että annat lapsiesi osallistua joulun valmisteluun. Niin meillä on tehty aina ja edelleen 23 vuotias poikamme osallistuu jouluruokien valmistukseen kun viettää joulua kanssamme. Samoin tekisi tyttäreni joka on parikymppinen mutta viettää joulun poikaystävänsä perheen kanssa.
  Olemme aina huolehtineet yhdessä kodista. Sen huomaa hyvin nuoristamme jotka osaavat hoitaa kotihommia eivätkä arastele tarttua hommaan kuin hommaan.
  Oikein Ihanaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, ehdottomasti saavat osallistua ja vähän kyllä pitääkin. 😉 Mä oon samaa mieltä, että lapset saavat pienestä oppia perusjuttuja. Kiitos, oikein hyvää joulua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.