Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulu

Jouluaattona tuli juostua hautausmaalle viemään isovanhempien haudoille kynttilät. Tytöt tulivat pyörällä mukana, ja kantoivat repussa kynttilät. Ilahdutti kyllä kovasti ensimmäistä kertaa rasitusvamman jälkeen pk-lenkin vauhti, joka vihdoin oli alle kutosta. 🙂

Sitten kasa sukulaisia kävi syömässä meillä ja joulupukkikin kävi! Lahjaksi tuli parin ironwomanille tarkoitettua pipoa, raakasuklaan valmistuspaketti, suklaata ja maissinaksuja! Lisäksi tatuoinnit, mitkä kaksi viikkoa sitten ihoon piirrettiin. 🙂

Meidän joulua haittasi pojan sairastaminen. Kova kuume ja tauti vei mehut kokonaan. Toivottavasti loppu porukka säästyy tuolta taudilta!

Pyörällä tuli ajeltua pari pitempää lenkkiä. Eilen kaaduin jäisellä tiellä sen verran pahasti, että siitä on muistona jalassa kämmenen kokoinen turvonnut ja mustunut jälki. Ei oo muuten ensimmäinen kaatuminen jouluna, kolme vuotta sitten Jaanan ja Maijan kanssa lensin niin, että sekä kyynärpää että polvi mustui tosi pahasti.

Mies onneksi vaihtoi nastat alle tämän päivän lenkille, joka starttasi jo kello kuusi monen palatessa näköjään taksilla siihen aikaan kotiin. 😀 Kuudelta siitä syystä, että ehdin järjestelemään tyttöjen sukulaissynttäreitä.

Lauantaiaamun lenkki ja täysikuu.

Lauantaiaamun lenkki ja täysikuu.

Sunnuntaiaamun lenkki ja auringonnousu

Sunnuntaiaamun lenkki ja auringonnousu

Ihmeteltiin tämän aamuisella lenkillä Sannan sykkeitä. Normaalisti meillä lukemat näyttävät samaa tai kympin eroa. Nyt eroa oli jopa 47 pykälää. Sannan sykkeet paukutti veekoolla. Jossain kohtaa Sannalla 162, mulla 115. Mä olin ihan jäässä seitsemän asteen pakkasessa, ja mietittiinkin, että miten ihmeessä saataisiin sykkeet tasattua. Parin tunnin ajelun jälkeen vaihdettiin pyöriä, ja tadaa: Sykkeet molemmilla n. 135. Sannan pyörässä oli jotain häikkää takarenkaassa, eikä pyörinyt kunnolla ja rengaskin kaipas lisää ilmaa. Pyörien vaihdon jälkeen mun tuli lämmin, ja Sannan kylmä. Sanna jäi 2,5 tunnin kohdalla sivuun ja mä jatkoin yksin vielä 1,5 tuntia kuntoratoja kiertäen eli lihaksille töitä ja lämpöä kroppaan. Sitten siivoamaan ja syömään. Suklaata ja suklaata, sitä oon syöny pyhien aikana ihan liikaa!

Vaihdoin triathlonpyörään satulan, Selle Italia Diva Lady Gel. Eli sama vanha mikä mulla Orbeassakin oli, ja sitten sen myötä on tullu katteltua ajoasentoa. Tämä kuva eiliseltä, tänään taas vähän kuvattiin ja mittailtiin.

Treenitunteja jouluviikolla kertyi:
Pyöräily 7h 36min
Uinti 2h 34min
Juoksu 1h 30min
Voima 1h 9min
———————-
Yhteensä 12h 50min

Huomenna on työpäivä, joten nyt saa jouluhöpinät loppua. 😉

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Nättinä olet ollut jouluna, kaunis toi mekko/tunika. Meillä on myös lapsi sairastanut jouluna, angiina tuli vierailulle ja olen yrittänyt varjella muuta porukkaa taudilta. Saas nähdä kuinka onnistun. Itse en haluaisi nyt sairastaa yhtään mitään, kun peruskuntokausi pyörii niin hyvällä rytmillä. Toivottavasti teillä tauti lähtee ovet paukkuen pihalle. Tänään tein ohjelmasta poiketen 3 h maastopyörälenkin isännän kanssa aivan upeassa auringonpaisteessa. Ei voi valittaa, kun on tämmöiset kelit, pikkupakkanen eikä vielä lunta eikä liukasta. Nastat tosin meni alle täälläkin, taitaa talvi olla tulossa. Mukavaa työviikkoa meille, jotka sen aloittaa joulutauon jälkeen! 🙂

    • Ninni kirjoitti:

      Kiitos Katri! 🙂 Nyt on muuten tuota angiinaa ollut kuulemma tosi paljon liikenteessä. Kyllä tuo tauti vähän on levinnytkin, mutta toistaiseksi ite selvinny kokonaan ja muut ei niin pahasti. Toivottavasti säästyt taudilta! Mukavaa vuodenvaihdetta ja onnistunutta uutta vuotta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.