Hae
Ninnin energianurkkaus

Yksi jos toinenkin kaatuminen

Pari päivää jälleen Ylläksen lumimaisemissa takana. Sunnuntaina tuli ajettua vajaa 2h läskipyörää. Päivävuokra oli 35 euroa, ja kun yhtä pyörää ajoi kaksi henkilöä, niin ei se lopulta paljon päätä kohden ollut. Olihan hauskaa, tuli kaiman kanssa naurettua niin paljon! En tiedä montako kaatumista tuli! 😀

Ajeltiin lumikenkäreittiä, kapeaa polkua, ja tuntui siltä kuin olisi pitkospuita pitkin ajellu. Koko ajan piti olla tarkkana, ja kun joutui laittaa jalan maahan, niin se upposi syvälle hankeen ja sitten oli menoa. Niin monta kertaa! 😀

Ajeltiin myös porotokan läpi, ja pari poroa juoksi pyörän edellä. Vähän hirvitti, kun polun vieressä oli isosarvinen poro. Mutta niin ne vaan lopulta meitä väisti, kun vaan ilmoitettiin pyöräilijöiden tulosta. 😉

Kilometrejä ei paljon ehtiny kertymään, mutta sitäkin enemmän aikaa. Enemmänkin oltaisiin poljettu, mutta piti antaa miestenkin ajaa valoisella. 😉 Niin, ja housut tuli revittyä oksaan, kun tottakai kaatuessa alle jäi sellainen ohut puun kanto, jos sitä kannoksi voi ees nimittää. No mustelma kuitenkin, ja housut rikki. 😀

Kävin vielä illasta hiihtämässä 25km, ja tulipa silloinkin kaaduttua ihan kunnolla kovassa mäessä Ylläksen latua alas tullessa. En pysyny tiukassa kurvissa ladulla, ja sit oli menoa. Mustelma siitäkin muistona, ja se jo vähän ottikin kipeetä. Onneksi kukaan ei nähny. 😉

Oli osaksi hiihtämättömät ladut päivän lumisateen jäljiltä, ja nousumetrejäkin tuli.

25km, 2h18min, 5:31min/km, keskisyke 141, 405 nousumetriä.
25.1km, 2h32min, 6:04min/km, keskisyke 139, 145 nousumetriä.

Ylempi lenkki eilinen, alempi tämän päiväinen 21 asteen pakkasessa, ja luisto tietenkin pakkaslukemien mukainen eli huono. Tuli ostettua aamulla uudet urheilulasit, kun omat on kotona, ja silmä sen verran paisunu (tulehtunu/saanu kylmää tms), että halusin sen suojata.

Laitoin kaikki treenikamppeet päälle, mitä löysin ja lopulta myös hiettömäksi suunnittelemani uuden Frankfurtin piponi, kun sisälsi fleecevuoren ja ainut lämpöisempi pipo. Lämmin tuli kroppaan, mutta lopulta naamaan melkoisen kylmä, kun kypärälakki oli jo niin jäinen. Ja lasitkin jäätyi, piti ottaa viisi kilsaa ennen mökkiä kokonaan pois.

Viikon 53 treenit:
Hiihto 13:02
Pyöräily 1:47
Uinti 1:04
Juoksu 0:59
Voima 0:16
______________
Yhteensä 17:10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.