Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuperkeikkaileva hiiri

Tammikuuhan se siinä meni, ihan liian nopeesti. Hyvin oon saanu treenit tehtyä, vaikka alkukuusta pieni flunssa silmätulehduksineen kävi kylässä ja lisäksi muutaman treenin oon jotunut väliin jättämään. Ylläksellä tuli tässä kuussa hiihdettyä neljä päivää, mikä näkyykin kokonaistuntimäärässä.

Pulssin setä on jälleen seurannu mun treeniä. 😉

Teksti on kuvitettu tämän viikon treeneillä. Normaalimeininkiä, hiki lentää ja valokuvauksellisuus on kaukana. Mutta tähän blogiin kuuluu nää hikikuvatkin, sori vaan. 😀

Sori, meikit puuttuu! :D

Sori, meikit puuttuu! 😀 Trainerilla pyöräilyä 1h ja juoksumatolla tallustamista päälle 3km.

Aikamoinen vauhtikeli laduilla ja teillä on viikonloppuna ollut, ja perinteisellä hiihtotavalla oli vaikea saada sykettä ylös, kun fiilis oli kokoajan kuin olisi alamäkeen hiihtäny. Ojentajissa kyllä tuntui parin tunnin tasatyöntö, kun pitoa ei ollut yhtään. Loppulenkistä päästäinen juoksi ladun yli, mutta päättikin juuri mun edessä lähteä juoksemaan latu-uraa pitkin. Mä en kerinny kovassa vauhdissa kuin nostaa toista suksea, joka kuitenkin osui hiireen ja kiljuin naisellisesti tietenkin ihan kunnolla ääneen. 😀 Hiiri veti parit kuperkeikat ja mä olin ihan varma, että nyt mä sen tapoin! Mutta niin vaan taaksepäin vilkaistessa se juoksi kuperkeikkojensa jälkeen toiselle puolelle, minne alunperin matkakin taisi olla. Puistatti niin paljon! 😀 Ja ei, kukaan ei nähnyt. Kuulemisesta en oo varma. 😀

Ylisuuret Sarvat ekaa kertaa tälle talvelle jalassa, nyt oli pakko!

Mä vältän viimeiseen asti juoksemista nastalenkkareilla, vaikka sellaiset omistankin. Pelkään aina rasitusvammoja oudoksesta. Mutta nyt oli oikeasti niin liukasta, että ilman niitä juoksemisesta ei olisi tullut mitään. Ja hyvinhän ne piti, vaikka liian isot mulle ovatkin. Mutta eiköhän niillä mennä kuitenkin vielä monta vuotta, kun harvoin tarvii.

Tammikuu:
Hiihto 19h 32min
Pyöräily 11h 52min
Juoksu 10h 27min
Uinti 9h 30min
Voima 2h 29min
————————-
Yhteensä 53h 52min

2 kommenttia

 1. Tuulia kirjoitti:

  Mulle kävi viime vuonna hiiren kanssa kerran noin, se oli ihan kamalaa, ja eikö sitten just tänään mäkeä laskiessa näkynyt kun vähän alempana hiiri kipitti ladun yli ja puoli metriä myöhemmin rupes pyörimään että kääntyiskö takaisin, kun olin tulossa mäkeä alas. Ehti jo sydän lyödä vähän ylimääräistä, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan. En haluaisi että hiihtoharrastukseni olis tuhoisaa hiirille 😀

  PS. Ois mielenkiintoista nähdä noissa tuntimääräyhteenvedoissa myös, paljonko treenistä on pk-alueella, paljonko sen alla ja paljonko vk-alueella. Nyt varmaan tietty tosi pk-painotteista tähän aikaan vuodesta.

  • Ninni kirjoitti:

   Mä niin ymmärrän sua!! On kyllä ihan järkkyä! 😀 Toivottavasti oli vipat hiiren kohtaamiset laduilla molemmilla! 😉

   Joo, hyvin pk-painotteista. Näytti nimittäin olevan syke vk:n puolella ollut yhteensä 3h 21min tuosta vajaasta 54 tunnista. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.