Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

Back on Track

Kaupallinen yhteistyö: Back on Track

Back on Track myy lihas- ja nivelsuojia, mutta myös toiminnallisia vaatteita ainutlaatuisesta keraamisesta Welltex-tekstiilistä. Back on Track eli BOT-tuotteita valmistetaan monipuolisesti niin ihmisille kuin harraste-eläimillekin. Puettavia tuotteita yhdistää funktionaalinen Welltex-kangas, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Trackin kotisivuilta löytyy tarkempaa tietoa kankaan toiminnasta. Eli lyhyesti: vähentää turvotusta, vähentää kipua, parantaa verenkiertoa, nopeuttaa parantumista ja ennaltaehkäisee vammoja.

Kerron omia kokemuksiani muutamista tuotteista. Yleisesti ensimmäinen ajatus on, että kangas on yllättävän ohut siihen nähden kuinka uskomattoman paljon se lämmittää. Lisäksi kangas on hyväntuntuinen ja miellyttävä päällä.

Mun ystävä on jo pitkään hehkuttanut kyseisiä tuotteita, mutta niin vaan on jääny multa kokeilematta. Parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan. 😉

T-paitaa en oo halunnut pilata hiellä, vaan kun pitkän treenin jälkeen on yleensä sellainen kiva horkka pitkän aikaa lämpöisestä suihkusta ja hyvästä ruuasta huolimatta, niin puenkin paidan päälle. Lisäksi selkä pysyy lämpöisenä. Pitkäaikaiset lukijat tietää, että aina välillä mulla noita selän fasettilukkoja ja noidannuolia on, joten yritän talvella miettiä lämpöisenä pysymistä ehkä normaalia enemmän. Toiseksi, kun noidannuolet iskevät yleensä aamuisin, niin mulla pitäisi toinen paita olla yöpaitana. 😉 Toisaalta paita on sen verran kivannäköinen ja siisti, ettei sitä tarvi piilotella ja voi nakata vaikka neuletakin päälle töihin lähtiessä, eikä kukaan huomaisi mulla olevan yökkäri päällä. 😀

Nyt oonkin aamuisin heittänyt kapealla etuosalla varustetun selkävyön päälleni lämmittämään alaselkää vielä extrasti. Selkävöitä on kolmea erilaista, joista jokainen tukee eri tavalla. Vaikka tämä nytkin tekstiä kirjottaessani ylläni oleva vyö tukee, niin ei se sitä tee liikaa. Mä kun nimenomaan en halua, että tukea tulee liikaa, koska sellaiselle ei ole tarvetta. Kropan pitää pystyä liikkumaan normaalisti. Tämä on suunniteltu erityisesti paljon istuville. Esimerkiksi autossa istuville, toimistotyöntekijöille ja ratsastajille. Selkäosassa on pieni irroitettava pehmuste, joka takaa sen, että kangas tosiaan on iholla joka kohdasta. Iskias kun itelläkin välillä vaivaa, niin uskon tämän kyllä ennaltaehkäisevän ja auttavan siihenkin. Ja siis ihan paidan ja farkkujen alle mahtuu.

Kun ajan välillä treenin jälkeen pitkän kotimatkan autolla Pirkanmaalta kotiin, niin selkävyö pitää selän ja kropan lämpöisenä. Samoin jos teen jotain hommia kumarassa lumiukon pallojen pyörittelystä koirien harjaukseen, niin yleensä selkä on ihan jumissa ja nouseminen on hankalaa, sekä meno hetken raihnaista. Vyö auttaa siihenkin, ei mene niin jumiin. Laajaa testaamista, mutta pitäähän se tietää kuinka nopeasti lumiukon rakentelusta selkä toipuu. 😀

Tammikuussa on pakkaset paukkunut, ja mulla ainakin hiihtäessä ja juostessa pakarat jäätyy. Sen verran Back on Trackin bokserit on kannikoita lenkillä lämmittänyt, että oonkin harkinnut tilaavani koko kerraston, niin pysyisivät reidet ja yläkroppakin lämpöisempänä, myös talvipyöräilyssä! 🙂 Jos ei oo bokserit olleet lenkillä, niin sitten lenkin jälkeen t-paidan kera. Bokserit on suunniteltu lantion alueen kipujen ja lonkkakipujen hoitoon, ja naisilla myös menkkakipuja helpottamaan.

Hiirikäsi on monen toimistotyöntekijän ongelma. Siihen auttaa kyllä rannesuojat. Ne lämmittävät ja tukevat. Ranne kuitenkin taipuu joka suuntaan, eli rannesuojat eivät tee kättä jäykäksi. Suoja on suunniteltu työhön, jossa tehdään useita samankaltaisia toistuvia liikkeitä. Voisin kuvitella niiden ennaltaehkäisevän mm. jännetupen tulehduksia.

Back on Trackin myydyin tuote on polvisuoja tarralla. Kireyttä voi säädellä tarralla esimerkiksi turvotuksen tai liikunnan mukaan. Eli kun turvotus laskee, niin lisätään kireyttä tai esimerkiksi liikunnan ajaksi kiristetään ja jälkeenpän löysätään. Tarrallisessa suojassa pituutta on kivasti, jolloin myös pohje ja reisi saa osansa. Ja pakkohan vasenta jalkaa tällä on välillä huoltaa. Kuulostan kyllä melko raihnaiselta, kääk! 😀 Mutta ei auta, faktat on faktoja: Vasen jalka on aina ollut heikompi rasitukselle, ja samainen puoli kärsii iskiasvaivasta ajoittain, selkäjutut on omalukunsa, mutta olkapään sijoiltaan menemiselle ei kyllä pysty tekemään mitään. Parempi vaan, että pysyy lihakset tiukkoina ympärillä, että olkavarsi pysyy kupissaan. 😉

Ystäväni yksi liputtamista tuotteista on kauluri, joita hänellä on kaksi. Toinen työpaikalla ja toinen kotona. Kuulemma saa sillä pyörtämään pääkivun. 🙂

Ite oon käyttäny tuotteita erityisesti palautumiseen, kun ne pitävät lihakset lämpöisinä, ja ennaltaehkäisemään tiedossa olevia ongelmia. Oon miettinyt, että ennen kilpailua nämä voisi olla hyvä lisä pitämään kroppaa lämpöisenä. Esim. kylmällä ilmalla selkävyö lämmittämään selän aluetta. Kun tuntuu, että lämpö säteilee muuallekin. Ja miksei jossain hiihtokisoissa voisi olla vaikka koko kilpailun ajankin.

Back on Trackin tuoteperhe on iso, ja eläimille, lähinnä suunniteltu hevosille ja koirille, löytyy tuotteita todella paljon. Meidän koirat ovatkin päässeet osalliseksi matkapedin myötä. Ja vanhus on ottanut koiranpedin omakseen, mistä oon ollu iloinen sen pitäessä Millin lihakset ja nivelet lämpöisempinä, ylös nouseminenkin tapahtuu nopeammin. 🙂 Pedissä on silikoniraidat pohjassa, joten pysyy paremmin paikallaan siihen mentäessä tai poistuessa.

Yritin linkittää mainitsemiani tuotteita suoraan Back on Trackin sivuille tuotteisiin, jolloin halutessaan löytää tuotteen faktat nopeammin suoraan sivuilta. Tuotteilla on kokotaulukot ja ohjeet mittaamiseen oikean koon löytämiseksi. Heidän nettisivuiltaan löytyy myös tuotteiden jälleenmyyjät.

Kaupallinen yhteistyö: Back on Track

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.