Hae
Ninnin energianurkkaus

Go Expo

Kävin perjantaina Go Expo -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Sain bloggaajapassin, ja kolmatta kertaa lähdin messut katsastamaan.

Mulla oli oikein ostoslista mukana: Märkäpukuliimaa, Zoggs Predator uimalasit ja juoksukengät. Näistä mitään ei ollut tarjolla messuilla. Odotin erityisesti, että juoksuareenan myötä juoksukenkiä olisi testattavana. Ei ollut. Koko hallia en tosin ehtiny kiertää läpi, joten täysin varma en ole, että jäikö vaan huomaamatta. Mutta Pearl Izumin ja Inovin kenkiä oli, sekä muutamat Adidakset näytti olevan näkyvillä. Ei muita.

Tarvin kunnolla vaimennetut juoksukengät välttääkseni rasitusvammat. Oon todennu Asicsen Nimbukset hyviksi. Sellaiset mulla on ollu monta vuotta ja välillä kavereina kevyempää kenkää. Kaipaisin vaihtelua ja Nimbuksien tilalle jotkut toiset, ja mietin jo esimerkiksi On Running -kenkiä, joita ei tavallisista urheiluliikkeistä saa. Nyt en päässyt testaamaan mitään uusia merkkejä.

Nykyisistä Nimbuksista alkaa vaimennukset olemaan jo aika loppu, ja ennen kevään asfalttijuoksuja pitää ostaa pehmeyttä jalkojen alle. Muuten tietää mulla vaan kipeitä koipia. Niinpä kotimatkalla tarttui tutut ja turvalliset kengät mukaan yhdestä urheiluliikkeestä. Myös toinen tyttäreistä sai alennusmyynnistä itelleen uudet juoksukengät.

Auts, väri meni taas uusiksi.. Mitäs vaatteiden ja säärystimien kanssa?! 😀

Eli siis yhden kohdan ostoslistastasta sai viivata yli, vaikka messuilta kenkiä ei löytynytkään. Mutta ihan tyhjin käsin en sieltä kuitenkaan poistunu. Ensinnäkin näin tuttuja ja yhdelle lukijallekin sain kasvot. 🙂 Ostin sähköisen hierontarullan!! Blackrollin rulliin on saatavilla ladattava sähkömoottori Booster. Vien siis lihashuollon nextille levelille! Uskomattoman tehokas, kuusiportainen värinä tuossa moottorissa. Se on kulkaa rasitusongelmavapaa vuosi tulossa. 😉

Lisäksi kävin ostamassa Evoken uusia proteiinipatukoita lisää. Seinäjoelta en niitä oo vielä löytäny, joten nyt on taas omassa laatikossa. Blogissa en oo tainnutkaan näistä mainita, mutta nää Evoken proteiinipatukat on gluteenittomia, maidottomia ja lisäaineettomia. Ei tuu mahapuruja, kun ei sisällä mitään keinotekoista. Ei sula käsiin kesän helteissä, kun ei ole suklaapäällysteinen. Tämä on ainut proteiinipatukka, jota voin lapsille ostaa.

Triathlonmessut ovat 21.5. Niitä mielenkiinnolla odotan!

Kerron lisää tämän viikon jutuista, mm. fyssarilla käynnistä ja FTP-testistä seuraavassa postauksessa. 🙂

2 kommenttia

  1. Sami Tuomi kirjoitti:

    Aivan käsittämätöntä, ettei siellä ollut ainoitakaan juoksukenkiä testattavana/myytävänä. Et ollut ainoa, joka niitä oli hakemassa ja kävi meiltäkin kyselemässä, jos tiedettäisiin jossain niitä olevan.

    Toivottavasti saadaan tämä korjattu triathlonmessuille 🙂

    • Ninni kirjoitti:

      Joo, olin kyllä tuosta todella yllättynyt! Mutta ostoslistan tarvikkeita täytyy löytyä alan messuilta. 😉 Ja olishan huippua päästä testailemaan monen merkkistä juoksukenkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.