Hae
Ninnin energianurkkaus

Tervaa ja höyheniä

Tervaa ja höyheniä kuvaa hyvin tätä viikkoa. Pientä flunssaa on ollut, vähän tukkoisuutta kurkussa, päätä särkeny ja välillä joutunu vähän niistämään. Oon pystynyt kuitenkin treenaamaan, mutta sykkeen oon pitäny peruskestävyystasolla. Yhden uinnin jätin alkuviikosta väliin, kun aattelin, että selviän flunssasta paremmin, kun en altaaseen mene.

Ja hyvin pienellä oonkin selvinny, hyvä niin! 🙂

Välillä jotain muutakin kuin punaista hikistä naamaa. :D Paita Defshopin verkkokaupasta. (Saatu)

Välillä jotain muutakin kuin punaista hikistä naamaa. 😀 Kummipojan synttäreille menossa. Paita Defshopin verkkokaupasta (Saatu).

Torstaina meinasin juosta vähän kovemmilla sykkeillä, mutta juoksu ei kulkenut ollenkaan ja tein lopulta pk1-juoksun. Luultavasti syynä vielä vähän noita flunssan oireita ja ehkä oli henkisesti raskas päivä, vaikka se ei siltä tuntunutkaan. Mutta luulen, että illan vetämättömään juoksuun vaikutti päivä sairaalassa lapsen kanssa, vaikka mistään vakavasta ei kyse ollutkaan. Tähystys nukutuksessa, ja viisihenkisen perheen kolmas tyyppi sai keliakia-diagnoosin. Nyt perheen kaikki naiset ovat gluteenittomalla ruokavaliolla.

Eilen availtiin hierojalla paikkoja 1,5 tuntia. Ja sovittiin Marjon kanssa, että seuraava aika on vielä neljän viikon päästä ja sitten kahden viikon välein mennään kevät ja kesä. Itse asiassa kolme uutta aikaa tuli heti kerralla kalenteriin. 🙂 Mun kroppa vaatii ehdottomasti hierontaa, en voisi kuvitellaakaan etten kävisi säännöllisesti.

Tänään oma fiilis oli jo pirteämpi ja kun asfaltti näkyi kävelyteillä, niin juoksu oli tajuttoman hienoa! Tervasta höyheniin. Kyllähän sai juosta käsijarru päällä ja meno tuntui kevyeltä ja mikä tunne, kun päkiät ei pyöri! Ois tehny mieli antaa vaan mennä, mutta yritin edes suunnilleen noudattaa valmentajan ohjeita. 😉 15 kilsaa yhteensä, ensin pk2, sitten aerobisella kynnyksellä ja lopuksi vk1.

Uudet Asicset oli ekaa kertaa jalassa, ja olivat ihanan pehmeät. Kyllä huomaa aina uusien juoksutossujen ekalla lenkillä, että edellisistä onkin vaimennukset jo finito. Oikeaan aikaan siis uudet kengät alle!

15km, 1:24:50, 5:39min/km, keskisyke 166, kadenssi 180.

Asics Gel-Nimbus 18 ja MIIEGO AL3 Freedom ja Polar V800 siivittivät tämän päivän lenkkiä.

10 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Alkoi kiinnostamaan nuo Miiegot. Oletko käyttänyt kauan ja tykkäätkö niistä?

  • Ninni kirjoitti:

   Loka- tai marraskuusta lähtien ja oon tykänny tosi paljon!! Äänenlaatu loistava. Kevyet ja pysyvät paikallaan. Täällä oon kirjoitellut enemmän: http://energianurkkaus.fitfashion.fi/2015/12/04/joulukuun-neljas/

   • Sanna kirjoitti:

    Kiitos linkistä! Tuo multa olikin mennyt ohi, vaikka säännöllisesti blogiasi luenkin. Ai hitsi, mun on varmaan saatava nyt tuollaiset kuulokkeet! Jospa se juoksukin lähtisi sitten rullaamaan paremmin. Nyt tuntuu, että jalat on ihan lyijyä ?

    • Ninni kirjoitti:

     Ei muuta kuin Sanna tilaamaan! Toivotaan, että lyijy lähtee niillä! 😉

    • Sanna kirjoitti:

     No nyt on Miiegot hommattu ja eka lenkki tehty niillä illalla! Hienosti pysyivät ohuen piponkin päällä. Ja oli niin mahtavaa kun ei ollut piuhoja tiellä ja kahisemassa. Olen tosi tyytyväinen hankintaan! Lenkki jäi vain vähän lyhyeksi 4,8km. Lähdin kesätossuilla ja tiet jäätyivätkin ihan liukkaiksi lenkin aikana ? Kiitos vinkistä! Ja toivotaan tosiaan, että lyijyt kaikkovat kintuista pikimmiten! ??

     • Ninni kirjoitti:

      Jee, tosi kiva kuulla, että tykkäsit! Nyt vaan kevyitä lenkkejä!! 🙂

 2. -Katri- kirjoitti:

  Se on muuten kumma, miten paljon lapsen kanssa sairaalassa vietetty päivä vaikuttaa treeniin. Se vaan jotenkin kuluttaa ihan kummallisesti. Ehkä sellaisen jälkeen pitäis käydä ihan vaan oravankatselukävelyllä. Tai sit vaihtoehtoisesti vetää rokit korvilla joku 20 minuutin tehohiitti.

  Nättinä olit korkkareissa. Kepeitä kilsoja uusille lenkkareille!

  • Ninni kirjoitti:

   Yllätyin, että se vaikutti noinkin paljon. Kun kuitenkaan ei tarvinnu hirveesti jännittää ja kaikki meni hyvin, ja töitäkin tein pitkin päivää, kun tytär katseli Potteria ootellessaan. Ja silti ihan töttöröö! Tuo oli oikeastaan hyväkin huomio, kun aattelee, että kuinka paljon kuormittavat asiat sitten vaikuttaakin.

   Kiitos!! 🙂

 3. Hei kirjoitti:

  Heippa!

  Oon pitkään haaveillu triathlonissa kilpailemisessa, oon yrittänyt etsiä tietoa kisoista ja miten ne tarkalleen ottaen sujuu. Asun pienellä paikkakunnalla ja täällä ei ole omaa seuraa. Miten jos tänä kesänä lähtisi kokeilemaan lyhyttä matkaa. Mitä varusteita tarvii? Eniten mietityttää tuo uinti ja sen jälkeen juoksu sekä pyöräily. Pitääkö ostaa yli sadan euron märkäpuku jos haluaa lähtee kokeilemaan? Vai voiko tavallisella uimapuvulla uida ja vetää siihen päälle juoksukamppeet? Tästä ei lue missään, että mitä uinnissa pitäisi olla päällä ja miten Se vaihto? Tuskin siinä on aikaa pukukoppiin lähteä vaihtaan vaatteita ? jos viitsisit kirjoittaa tästä postauksen, olisin todella iloinen avusta! Seuraan blogiasi aktiivisesti, tästä saa hyvin motivaatiota! 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Kirjoitan ehdottomasti!! Ja mahdollisimman pian. 🙂 Joku juttu viime keväältä löytyy, joka liittyy kisoihin. Mutta en muista tarkkaan. Yritän tsekkailla myös sen, kun pääsen koneelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.