Hae
Ninnin energianurkkaus

#swimbikerun

Pääsiäislauantaita vietin Pirkanmaalla kolmen lajin parissa. Aqua Plussan pääsiäisleirin toinen päivä, ja mun ensimmäinen yhteistreeneissä. Muuten oon leireilly kotosalla. Ensin maastopyörällä pari tuntia, sen jälkeen n. 10km juoksua ja lopuksi tunti uintia.

Maastopyörällä ajeltiin teitä pitkin, ja vähän erilaistahan tuo maasto on kuin Lakeudella. Käytiin joku pitempi mäkikin polkemassa, Sasi kuulemma. Ihan en miesten mukana mäen päälle asti pysynyt, sen verran vähemmän jerkkua reisissä ja mäkiajon kokemattomuutta. Mutta en mä ny jäänyt kuitenkaan kuin 50 metriä. 😉

Mä jätin oman 26″ pyöräni kotiin, ja sain siskon 29″ paremman pyörän tilalle. Aattelin, etten ainakaan varusteiden puolesta jää miehille, kun kunnon puolesta jään. Ja pyörä oli kyllä loistava, rullasi ihan eri tavalla kuin mun oma pyörä. Pikkusen vaan tahtoo pyöräkuumetta pökätä…

Tosi kiva oli kyllä pyörälenkki, vaikka kuraa lensikin ihan älyttömästi, mutta mitä sitten. 😀 Ensin satoi vähän vettä ja koko lenkin oli märkä tie. Ja lopputulos oli vähän kurainen. 😉

Sitten vajaa kymppi päälle juoksua. Ja syömään! 🙂

2:06:08, 51,8km, 24,6km/h, keskisyke 137 (pk1), 355 nousumetriä.
0:52:30, 9.7km, 5:24min/km, keskisyke 169 (vk1), 40 nousumetriä.

Suurin osa kävi kotona syömässä, mä muutaman muun kanssa lounaalla ulkona. Sen jälkeen kohti uimahallia ja märkäpukukelausta. Porukka jaettiin kolmeen eri vauhtiseen ryhmään ja peesissä märkäpukukelausta tunnin verran. Mulle matkaa kertyi 3,6km keskisykkeen ollessa 144.

Oli todella hieno treenipäivä! Ja kyllä noista yhteistreeneistä vaan saa omaan tekemiseen sitä motivaatiota!

6 kommenttia

 1. SeppoK kirjoitti:

  Hienoa, että raskas päivä onnistui!

 2. -Katri- kirjoitti:

  Täytyyköhän sitä nyt oikein ryhdistäytyä joku päivä ja käydä polkemassa tuo Sasin mäki, kun pyöräpiireissä sitä arvostetaan niin korkealle? ? Se on ihan tässä meidän nurkalla. Onhan se kyllä pitkä nousu, ei sitä auton ratissa oikein tajuakaan.

  • Ninni kirjoitti:

   Joko kävit? 😉 Ehdottomasti sitä Katri ajelemaan kerran viikossa / kahdessa, tulee hyvää lajivoimaa jalkoihin. 🙂

 3. -Katri- kirjoitti:

  En käyny vielä, tänään siitä keskusteltiin autossa kun sitä ajettiin. Kumma kyllä mä en ikinä näe siinä pyöräilijöitä, vaikka se on niin suosittu. Ehkä siinä satasen rajoituksen alueella ohituskaistatiellä on vähän kurja polkea kuitenkin ja fillaristit polkee lähimaastossa muita mäkiä pienemmillä teillä.

  • Ninni kirjoitti:

   Me oltiin kyllä jollakin sivutiellä, ei tuolla ohituskaistatiellä. 🙂 Sasintie näyttää olevan nimeltään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.