Hae
Ninnin energianurkkaus

Alkuvuoden treenit

Kolme kuukautta on kulunut jo tätä vuotta. Kööpenhaminan ironmanille on aikaa 136 päivää, mikä tarkoittaa viikoissa ainoastaan 19 kappaletta. Jokaisen tulevan viikon vaikutus on siis 5,26%, mikä on yllättävän paljon.

Alkuvuosi on mennyt hyvin. Isompia sairasteluja ei ole ollut, ja treenit oon saanu tehtyä hyvin. Jokaisena kuukautena treenitunteja on tullut 53-55, eli aika tasaista pk-painotteista mukavaa menoa on ollut. 🙂 Kevään tullessa treenit kovenee, ja tunnitkin aavistuksen lisääntyy pitkien pyörälenkkien myötä. Seinäjoelle on luvattu ihan mukavaa keliä viikonlopuksi, jopa 10 astetta lämmintä. Oon aatellut aloitella maantiepyöräkauden! Sitä on odotettukin. 🙂

Tämmöiset maisemat oli 7.4.2015.

Tämmöiset maisemat oli tasan vuosi sitten 7.4.2015.

Ihan älyttömän moni on nyt tai kohta menossa etelän lämpöön treenaamaan. Mä oisin niin kovasti halunnut myös, mutta tänä keväänä se jäi nyt väliin ja täytyy myöntää, että kyllä harmittaa.

Täällä on satanu parin päivän aikana vettä, enkä mä oikein ymmärrä, että mikä on Seinäjoen kaupungin logiikka tuossa kävely/pyöräteiden hiekoitussorien putsaamisessa. Nythän olisi ollut hyvät saumat putsailla. Pöly on ollut melkoinen, että juostessa se jopa häiritsee. Kaupungin ihan laidoilta (Peräseinäjoki, Nurmo) ja Ilmajoen puolelta on teitä putsailtu, mutta ei sieltä, missä eniten on liikennettä. Outoa.

Tämä samalta päivältä, tasan vuosi sitten 7.4.2015.

Tämä samalta päivältä 7.4.2015.

Huomenna on hieroja, jota odotan kyllä myös paljon. Jalat on melkoisen tukossa, joten Marjolla taitaa mennä koko 1,5h alakroppaan huomenna. 😀 Viime aikojen voima-, pyörä-, ja juoksutreenit ovat tehneet tehtävänsä. Ja yksi syy on myös asfaltilla juoksu. Asfaltti on kyllä tosi raaka alusta kintuille, se oon huomannu oikein hyvin näin talven pehmeiden juoksujen jälkeen. Nyt lähteekin taas kahden viikon välein hieronnat ja kovasti yritän rullailla useamman kerran viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.