Hae
Ninnin energianurkkaus

Maantiellä jälleen! :)

9.4.2016 oli tänä vuonna päivä, kun maastopyörä vaihtui triathlonpyörään ja suuntasin maanteille. +9 astetta ja aurinko paistoi, mikäs sen hienompi kevätpäivä tällaista aloitella.

Aamulla ensin laitoin juoksumaton kasalle huoneen nurkkaan, nostin pyörätrainerin kaapin päälle ja sain telkkarihuoneeseen lisää tilaa. Sitten olikin aika lähteä ulkoiluttamaan BMC:tä. Tälle pyörälle mun toinen kunnon lenkki ulkona, ensimmäinen oli viime syksynä pyörän kotiuduttua.

Se on kesä ny!

Se on kesä ny!

Sain Sannan kaveriksi, ja reilu kasikymppinen tuli pyöräiltyä. Vauhti oli rauhallista, mutta niin se aina tahtoo näin keväästä ollakin. Kun lämpötila nousee, vaatteet vähenee ja kilometrit lisääntyy, niin kyllä sitä vauhtiakin tulee lisää. Keväällä siitä ei kannata paljon stressata. 🙂

3h17min, 81.6km, 24.8km/h, keskisyke 129 (pk1).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *