Hae
Ninnin energianurkkaus

Tarviis kalenteriin täyttöä

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ei oo mitään tekemistä? Kuluttaa vaan aikaa surffailemalla vuorotellen eri sosiaalisissa medioissa tai nettilehdissä. Mistä se kertoo? No flunssasta. Toki imuroida pitäis ja rauhalliselle metsäkävelylle vielä koirien kanssa pitää mennä, mutta sitä ennen aattelin jotain raapustaa blogiinkin. Vaikka oikeasti mulle ei oo mitään asiaa. 😀 Lähinnä informoin, että oon hengissä.

Tuli muuten yllättävästi vaivaa siitä kahden viikon takaisesta pienestä kaatumisesta pyörällä. Vielä viime sunnuntain pitkällä juoksulenkilläkin jokainen juoksuaskel tuntui käsivarressa. Aivan kuin olkavarren lihas olisi hapoilla tai hermo puristuksissa, kun teki jatkuvasti mieli rentouttaa käsi suoraksi. Juoksinkin vähän väliä käsi suorana tai mahan päällä levossa. Nyt en tiedä mikä tämän hetkinen tilanne käden kanssa on, mutta kyynärpäästä vielä kivulias kohta luusta löytyy.

Kisakalenterin muodostamisessa on muuten ollu vähän haastetta, joten kirjoitetaanpas siitä.. 🙂 Kauden pääkisa on nyt tullutkin useaan otteeseen ilmi ja se on 21.8. Kööpenhaminan ironman. Vauhtia tekemiseen haetaan myös 16.7. Finntriathlon Joroisilta puolimatkalta.

Yyterissä aion taas käydä juoksemassa puolimaratonin 21.5., ja veikkaan ohjelmasta löytyvän jälleen pyörälenkkikin sitä ennen, että olisi enemmän lajinomainen harjoitus. Kevennellä siihen ei tälläkään kertaa. Viime keväänä oli aika tavallakin pyörää alla, kun helatorstai osui juuri sopivasti alle ja siellä tehtiin 165km lenkki. Lisäksi lauantaina oli vielä pari tuntia pyörää ennen puolimaratonia.

7.5. puolestaan olisi Mouhijärvellä JPH Fysio tempo 20km, joten sieltä voisi hakea pyörävauhtia. En ookaan ennemmin ollut virallisissa pyöräkisoissa. Pitäisi enemmän pökätä itteäni myös paikkakunnan miesten mukaan lenkeille, että tulisi kovavauhtisia treenejä. Yksin ajaessa kovavauhtisia pyörälenkkejä on vaikea ajaa, syke niin helposti tippuu mukavuusalueelle, vaikka kuinka yrittäis vauhtikestävyyttä hakea.

Sitten tietenkin haluaisin sisällyttää muitakin triathlonkisoja kesään, mutta mä en kerta kaikkiaan osaa päättää, että minne meen ja koska. Ja siksi en ole huhtikuun loppuun mennessä edelleenkään julkaissut omaa kisakalenteriani. Viime päivinä oon lukenut kisalistaa liikaakin! 😀 Kohta mä vaan ilmoitan valmentajalle, että kertoo mihin mun pitää mennä, ei tästä muuten mitään tuu. 😀

6 kommenttia

 1. Kampeilijatar kirjoitti:

  Mouhijärven tempokisasta; osallistutko harrastesarjaan vain mastersarjaan? Näillä näkymin näemme siellä 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Ihan vaan harrastesarjaan, niin ei tarvi tehdä mitään säätöjä pyörään. 🙂 Toisaalta ei sitä ees oikeille pyöräilijöille pärjäisi, joten ei niillä säädöillä olis ees periaatteessa väliä. 😀 Kiva, siellä siis nähdään!

 2. Kampeilija kirjoitti:

  Jokainen meistä on oikea pyöräilija! Mutta hei, näkymisiin 🙂
  PS. Kisakeskus on yu-kentän reunalla, joten 400 m radalla voi tehdä loppuverrajuoksun näppärästi.

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, kaikki ollaan oikeita pyöräilijöitä. 😀 Tuo olikin hyvä tietää, se nimittäin tietää sitten juoksua tempoilun päälle. 😉 Nähdään!

 3. Jarmo kirjoitti:

  Ratareisi 2016 siinä olisi kalenterin täyttöä Juhannukselle. Hieno olisi oikeastikin nähdä kuinka ammattimaisesti harjoitteleva ajaa 24 tuntia, voi vaan kuvitella kuinka hurja tulos tulisi, tai lyhyemmän aikaa polkemalla kuinka kovaa vauhtia pyörä kulkisi.

  Mukavaa Vapun jatkoa

  -Jarmo-

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Jarmo vinkistä! 🙂 Ratareisi ei olisi kyllä huono vaihtoehto pitkälle pyörälenkille, mutta täytyy tsekkailla perheen juhannuskuviot ensin. 24 tuntia olis mahtava koittaa ajaa, mutta kuluttaa sen verran paukkuja, että palautuminen ottaa taas aikansa. Sitä ei pysty testaamaan. Aikamoisia matkoja edellisvuosina onkin ajettu!

   Kiitos, samoin sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.