Hae
Ninnin energianurkkaus

JPH Fysio tempo

Tänään oli vuorossa ensimmäinen oikea tempokisa. Oon mä muutaman 10km harkkatempokisan käyny Kiikun suoralla ajelemassa, mutta nyt suunnattiin Mouhijärven mäkiin polkemaan 20km sen minkä pystyy.

Oli tosi kiva lähteä aamusta ajelemaan, kun pitkästä aikaa näkisin tuttuja ja muutamalle sain kasvotkin livenä. Häijäässä muuten poliisi puhallutti ja kysyi auton sisällä olevasta pyörästä, että onko mun oma eikä varastettu.. 😉

Pyöräkisoissa aika-ajopyörissä on tietyt säädöt, ja niitä ei saa ylittää. Niinpä erikseen Mouhijärvellä oli harrastesarja, johon pystyi triathlonsäädöilläkin osallistumaan, ja jos ei ole lisenssiä. Naisten harrastesarjassa oli kuusi osallistujaa, kaksi pyöräilijää ja neljä triathlonistia. Triathlonistien kera sovittiin lähtöpaikalla säännöt, ettei toisia ohitella. Heh! 😀

Ensimmäistä kertaa tietenkin starttasin tuollaiselta alustalta, onneksi pysyin pystyssä. Mutta 15 sekunttia lähdön jälkeen vaihdoin alamäessä eturatasta isommalle, ja ketjut heitti yli. Olin juuri ne öljynnyt alkuverran jälkeen, kun sen verran vinkuivat. Joten ehkä olivat sitten liukkaat. 😀 Pysähdyin, sotkin käteni ja jatkoin ison v*tutuksen kera matkaa! Katoin nopeuskäyrästä, että 30 sekunttia on mennyt siitä, kun vauhtia hidastin ja kun sen oon saanut taas uudelleen samaan. Ei onneksi sen kauempaa mennyt hommassa! Ja kääntöpaikalla olin jo päässyt asiasta yli. 😀

Pyöräilijät olivat riisuneet pullotelineitä, eikä pulloja mukaan lähtenyt. Mä otin, kun suuta kuivasi jo verrassa. Hörppäsinkin suullisen kääntöpaikalla. Amatööri siis. 😀 Kiitos Minnalle vinkeistä ennen kisaa, ja ne hakaneulat jäi muuten mulle. Palautan ne teille viimeistään ens vuonna korkojen kera. 😉

Sykkeet paukuttelivat kunnon lukemia, watteja en halunnut seurata ollenkaan. Mutta oli jotenkin mahtavaa painaa menemään hyvää asfalttia hienoissa maisemissa ja oikeasti omaa kovaa, mutta silti reidet eivät stopanneet. Varmasti johtuu myös alamäkivoittoisesta paluumatkasta. Toki vielä kilometriä ennen maalia oli ihan mukava ylämäki!

En olisi uskonut, että toteaisin tuommoisesta raastosta, että oli hienoa! Ihan täydellistä faktaa en mittarista saa, kun se pyöri 20 sekunttia vielä maalin jälkenkin. Mutta:

Vajaa 20km, 34:20, 33.9km/h (maksimi 53,8km/h), keskisyke 181 (maksimi 188), 95 nousumetriä.
Sijoitus 3/6. 🙂 Virallisia tuloksia ei vielä netissä ole, mutta linkitän niihin, kun ne tulee. Meni muiden mun sarjalaisten ajat ihan ohi kuulutuksessa, mutta sen verran kovaa takaa tultiin, että ykkönen ja kakkonen meni ihan omia menojaan.

Nopeuskäyrää

Juoksuverra pyörän päälle.

Juoksuverra pyörän päälle.

Hain Mouhijärveltä hyvää treeniä, ja sain sellaisen. Hieno tapahtuma! Kiitos JP:lle kuvista! Loppuilta menee makoillessa uudessa löhöriipputuolissa auringossa terassilla. 😉 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia

  1. Kampeilija alias Minna kirjoitti:

    Kiitos vinkkikiitoksista ja onnea podiumsijoituksesta – respect 🙂 (y) Hakaneuloja tulee ja menee, joten pidä omanasi – jos ja kun starttiviiva kutsuu uudelleen.

    • Ninni kirjoitti:

      Kiitos, ja onnittelut sulle myös! Kovaa kyllä menit! 🙂 Ens vuonna kyllä uusiksi, ja täytyy kattoa, että olisko jotain muutakin mahdollista tempokisaa, johon voisi osallistua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.