Hae
Ninnin energianurkkaus

Lihashuolto nextille levelille

Tarkimmat lukijat muistaa kuinka GoExposta kaksi kuukautta sitten ostin Blackrollin uutuuden Boosterin.

Blackrollin lihashuoltotuotteista oon tykännyt, koska ne pitää muotonsa ja pinta ei kulu miksikään, sekä lisäksi ne on valmistettu luontoa säästäen ja yhdestä materiaalista. Itselläni ennestään on rulla, minirulla, pallo ja tuplapallo. Jokaiselle löytyy käyttöä! 🙂

No tämä uutuus eli Booster on puolestaan värisevä sähkömoottori tuohon peruskokoisen 30×15 rullan sisälle. Oikeasti ihan mieletön! Kun tätä testasin messuilla, niin lähti samantien matkaan. Jos vaan voin välttää jonkun jatkuvista jalkaongelmista tämän avulla, niin on maksanut itsensä nopeasti takaisin!

Booster on ladattava ja akku kestää noin 1,5h maksimitehoilla. Siinä on 6 eri värinänopeutta, ja tietenkin rullaa voi käyttää ilman värinääkin, vaikka Booster siellä sisällä olisikin.

Tehokkuuden lisäksi Booster on mm. reisien ulkosyrjille jotenkin hellempi kuin perusrullaus, vaikka tehot on täysillä. Tai itsellä on ainakin helpompi rullata kireitä ulkosyrjiä värinän kera kuin ilman värinää. Samaa sanoi myös juoksijan polvesta kärsivä ystäväni, kun kävi rullaa ja boosteria testaamassa.

Näin keväällä maantiepyöräkauden alettua ja uuden pyörän ajoasentoa hioessa tahtoo kyllä niska ja hartiat jähmettyä aika tavalla. Joten on tullu käytettyä niidenkin rentouttamiseen, eikä pelkästään alakropan läpikäymiseen. Samoin viikonlopun tempoajosta lonkankoukistaja sai itseensä, niin oon nyt rullaillu alakroppaa pari kertaa päivässä.

Käy ehdottomasti testaamassa, jos törmäät tapahtumissa tai messuilla tähän! Jälleenmyyjät löytyy tuolta Blackrollin nettisivuilta.

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Hei kuulostaa ihan mahtavalle 😀 Syvähierontarullan kaveriksi toi voisi olla tosi kiva… millainen hintaluokka tollasella aparaatilla on?

    • Ninni kirjoitti:

      189 näyttää olevan Verkkokaupassa ilman rullaa, rullan kera 219. On sillä toki hintaa, tai riippuu mihin vertaa. Ongelman kohdatessa lääkäri ja fyssari, niin se on siinä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *