Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisakalenterin viilausta

Nyt löytyy kisakalenterista multakin koko sarja: pikamatka, perusmatka, puolimatka ja täysmatka.

Ensinnäkin voitin tällä viikolla Finntriathlonin facebook-sivulla osallistumisen Vierumäelle perusmatkan kisaan!! Jee! 🙂 Mä todella harvoin osallistun mihinkään arvontoihin. En koskaan tietenkään mihinkään Kahvitaukojen, Tykkää jos olet äiti, Mökki, Rantapallo jne. ryhmien arvontoihin, joissa pitää tykätä ja jakaa. Tällä viikollakin mm. nuo kaksi ensimmäistä on luvannu kaikille jakaneille aurinkolasit ilmaiseksi. 😀 Ja ihmiset menee näihin kerta toisensa jälkeen.

Enkä oikeastaan jaa ikinä minkään oikeiden firmojenkaan kuvia, että voisi voittaa jotain. No Finntriathlon on tietty oikea, ja riitti, kun kuvaa kommentoi, joten se oli mun juttu ja ylläri, ylläri olin yksi voittajista! Siitä tuli heinäkuun alkuun siis perusmatkan kisa. 2014 olin muuten paikan päällä seuraamassa kisaa, hienot on puitteet! Vesi kirkkaanvihreää! Mutta tuolta olikin sitten kamala mäki ylös! 😀

Kesäkuussa Suomessa on monta pikamatkan kisaa, mutta vain yksi löytyi, mihin pystyy osallistua triathlonpyörällä. Se on SM-kisa Himoksella. Muut ovat peesivapaita kisoja, mikä tarkoittaa sitä, että triathlonpyörällä ei saa ajaa (pitää olla kädet jarruilla koko ajan). Olisin mielelläni mennyt Vanajanlinnaan samana viikonloppuna Finntriathlonin kisaan, kun tuo SM-sprintti ei oo ihan mun juttu. Liian kova sarja tää N35-39 mulle! 😀 Mutta ajatuksena on kuitenkin vaan lopulta Kööpenhaminan ironman, johon on enää 99 päivää, ja kaikki treenit ja kisat kuitenkin kasvattaa kuntoa kohti kauden päätapahtumaa! 🙂

Samalla tässä yritän luoda itselleni rauhallisempaa fiilistä ens viikonloppua varten. Viikon päästä on Yyterimaraton, jossa juoksin viime vuonna kovalla treeniviikolla 1:51:16. Mulla on ollut tavoite ja se on alle 1:50. On sitten vaikka 1:49:59, mutta alle 1:50 kuitenkin. Ei se salaisuus oo, mutta eri asia on, että pystynkö siihen.. Tällä hetkellä mun juoksu ei kulje, eikä kulje uintikaan. Onneksi ees pyörä tuntuu hyvältä. Flunssan jälkeen en oo päässy samaan flowhun kuin ennen sitä, ja uintiin vaikuttaa lisäksi pyörällä kaatuminen, josta on nyt viisi viikkoa. Tosin ei sitä juoksun flowta vk-vauhdeissa ollut. 😀

Huomenna vuorossa on 20km juoksu, tiistaina 36km harkkatempo Pirkanmaan mäissä, joten ei ne jalat lauantaina ihan fressit oo. Mutta ei ollut viime vuonnakaan. Lisäksi ajan puolimaran alle saman 54km pyörälenkin, minkä viime vuonnakin. Parempikuntoiset ajaa 93km Häijäästä Yyteriin.

Niin, siis tuo 1:50 alitus vaatii 5:10min/km vauhtia ja se on mulle jo tosi kovaa vauhtia pitää tuon 21km. Joten katsotaan ens lauantaina kuinka naisen käy, tuleeko ennätystä vai ei. Mä vähän jo luovutin, mutta valmentaja ei, ja samalla muistutti kuinka näillä haetaan elokuulle vauhtia. Ja syksyllähän voi sitten lähteä hakemaan ennätystä tuoreimmallakin jaloilla. 🙂

Päivitin kisat nyt tuonne Kisakalenteria ja -tarinoita sivuille. Sitä löytyy kaikki edelliset kisat ja niiden raportitkin. Aika monelta vuodelta jo. 😀 Ensimmäisellä puolimaratonilla Vaasassa vuonna 2009 meni muuten aikaa 2:20.

♥♥♥

Taisi tuntua viime keväänäkin, että en ollut valmis kesän kisoihin. Niin tuntuu nytkin. Ehkä mä vaan odotan itteltäni liikoja! 😉

2 kommenttia

  1. MatuCaneX kirjoitti:

    Kuullostat ihan minulta; mulla ei kulje juoksu eikä pyörä ja uinnista ei ole oikein tietoa kun on niin vähän tullut uitua. Mullakin oli flunssaa, joten kai se tässä oleellisin selittäjä on. Juhannukseen asti toiminkin kadonneen vauhdin metsästäjänä.

    Koitan Yyterissä sinnitellä ennen sinua maaliin, joku pyörälenkki siihen alle on tarkoitus vetää.

  2. Ninni kirjoitti:

    Sit meitä on kaksi metsästäjää! 😀

    Tosi kiva nähdä tänään, ja aika paljon ennemmin sä maalissa oot. ?? Tai sit metsästys kestää ehkä juhannuksen yli. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.