Hae
Ninnin energianurkkaus

Yhtä juhlaa

Tänään täytin 36 vuotta, ja sain melkoisen mahtavan synttärilahjan! Miehen ihana idea ja perjantaina lähti tilaukseen, nimittäin uusi maastopyörä!! Mietin moneen kertaan, että täysjousto vai jäykkäperä. Tuosta täysjoustosta oon haaveillut, mutta jätin sen kuitenkin nyt väliin. Loppujen lopuksi eniten kuitenkin ajelen sellaisia reittejä, että jäykkäperä riittää. Ja jos olisin valinnut täysjouston, niin se olisi ollut kuitenkin halpa täysjousto, kun taas jäykkäperä tulee suhteellisesti paremmilla osilla. 🙂

Paikallista pyöräkauppaa kannatin, ja sieltä Trek SuperFly 6 lähti tilaukseen. Naisten malli on loppuunmyyty (musta-pinkki), joten miesten malli tulee sitten mulle. Ei huono väritys tässäkään, vaikka vähän harmitti tuo naisten mallin loppuminen. Siinä on nyt sitten 29″ renkaat, joten rullaus tiellä on parempi, mutta vähän kömpelömpi sitten puolestaan mettässä.

Tyttäret ovat innoissaan, kun saavat omaan käyttöönsä mun vanhan maastopyörän, joka vaati kunnon huoltoa. Kampilaakeri entinen ja samoin takajarrupalat.

Keskiviikkona olin koeajolenkillä. :)

Keskiviikkona olin koeajolenkillä. 🙂

Tänään juhlin synttäreitä mun toivomuksesta kakuitta, viisi ja puoli tuntia maantiellä omissa ajatuksissani. Tuli poljettua 160km pyörää. Mulla oli suunnitelmissa tietty lenkki, mutta lopulta meni vastatuuleen hermot ja poikkesin suunnitelmista ja tein edestakaisen lenkin. 80 kilometrin kohdalla tein uukkarit, ja siinä kohtaa tuntu, etten tänään jaksa tommosta matkaa tuplana. Mutta vaikka tuuli ei ollut voimakas, niin olihan mukavaa ajella myötätuuleen!! Mutta täytyy sanoa, että onhan tää tylsää, kun ei paikkakunnalla seuraa oo saatavilla. Pirkanmaalla porukka veti kimppatreeninä saman.

Viimeiset 40km kiristi jumissa olevan jalan pakaraa aika tavalla ja mietin, että minkälainen jalka pyörän jälkeen oikein on, mutta ei se kuitenkaan itteensä siitä yhtään lisää ottanut. Hyvä niin!

5:30:28, 160km, 29.1km/h, keskisyke 139.

Torstaina olin siellä juoksutestissä, ja siitä kirjoittelen lisää, kun saan tulokset. 🙂 Muutoksia kynnyksiin, mutta juoksin viimeisen kolme minuuttia kovempaa kuin koskaan!

14 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Myöhästyneet onnittelut!
  Mä salaa haaveilen tuosta trithlonista, eilinen meni elämäni toisella puolimaratonilla ja mietinkin jos sitä ensi vuonna kokeilisi jonkinlaista matkaa triathlonilla. Nämä pyöräjutut vaan on mulle ihan hepreaa ja mietinkin että josko sitä pärjäisi sen kokeilin omalla rakkaalla (kymmeniä?)vuosia vanhalla maastopyörällä.

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Ehdottomasti kokeilemaan, ei oo yhtään mitään väliä millainen pyörä on alla! Jos oot nyt jo puolimaratonin juossut, niin ihan hyvin voit lähteä triathlon-tapahtumaan jo tänä kesänä! 😉

 2. Anni kirjoitti:

  Synttärionnea ja upea lahja! ?

 3. Maratonmatkailija kirjoitti:

  Paljon onnea! Löysin blogisi vasta hiljattain, joten uusi lukija onnittelee synttärisankaria 🙂

 4. Juha kirjoitti:

  Kyllähän tuon sun yhden yhteistyökumppanin pihasta lähti porukkalenkki klo 10:00. Noin Satku ajettiin ja varmaan olis pidemällekkin saanut seuraa osasta porukkaa. Yksi ainakin jatkoi vielä jonkin matkaa. Ei tämä Seinäjoen porukkalenkkeily nyt niin hanurista ole. 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, mutta kuulemma ei oo triathlonpyörän kera tervetullut. Maantiepyörää en omista ja toisaalta halusin tripyörällä tuon lenkin ajaa. 🙂 Viime vuonna yritin pitemmälle lenkille metsästää seuraa, mutta kukaan ei seurasta lähtenyt. Kovempi kuntoiset miehet ei vissiin halua mua jarruksi, ja täysmatkalle treenaavia naisia ei taida paikkakunnalla olla.

   • Juha kirjoitti:

    Eiköhän bullhornilta saa ajaa tuollakin. Ja vetovuoroja on aina tarjolla, jos haluaa ajaa aerotangoilta.

    • Ninni kirjoitti:

     No näin mä yleensä oon tehnyt. Ja yks vaihtoehto on tulla joukon hännillä vähän pidemmällä välillä.

  • Päivi kirjoitti:

   Onko mukana naisia, millaista keskivauhtia mennään?

 5. MatuCaneX kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.