Hae
Ninnin energianurkkaus

Bonusway – verkkoshoppailuista bonukset

Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

Nykyään porukka shoppailee verkossa paljon. Tilaillaan vaatteita, tarvikkeita, pyöriä, energiatuotteita, lehtiä ja mitä nyt kukakin netistä ostaa. Sitten varaillaan hotelleja, lippuja, lentoja.. S-ryhmän liikkeistä saa S-bonusta, K-kaupan liikkeistä saa Plussapisteitä, mutta ootko huomannut, että verkossa tekemisistä ostoksista voit myös saada bonusta?

Bonusway (ent. Ostohyvitys.fi) on firma, jolla on yli 800 verkkokauppaa, joista saa kerättyä bonusta 1-15%. Sieltä löytyy sekä isoja että pieniä verkkokauppoja monelta eri aihealueelta: Zalando, Ellos, Hotels.com, FitnessTukku, Chain Reaction Cycles, Evan Cycles, Wiggle, Planet X, Keskisen Kellokin.. 😉 Rekisteröityminen ja käyttäminen on ilmaista.

Homma toimii käytännössä niin, että kirjaudut ennen ostosten tekoa Bonuswayn sivuille, ja siirryt sitä kautta haluttuun verkkokauppaan, jolloin verkkokauppa tunnistaa, että tulija on Bonuswayn käyttäjä. Ja saat kerrytettyä bonuksia. Kun oot kerännyt bonuksia haluamasi summan (vähintään 15€), niin saat siirrettyä rahat suoraan omalle pankkitilille. Rahan voi siis käyttää muuhunkin kuin verkkoshoppailuun, esimerkiksi paikalliseen ruokakauppaan. 🙂

Chromen selaimeen saa lisättyä myös lisäosan, joka verkkokaupassa ollessasi muistuttaa kirjautumaan Bonuswayn kautta ja nappaamaan bonukset itselle. Ei voi siis unohtaa!

Selaimen lisäosa näkyy tässä.

Selaimen lisäosa näkyy tässä.

Suosittelen säästämään rahaa! 🙂 Jos haluat 10 euroa ilmaista rahaa ja hyödyttää muakin sun rekisteröinnistä ja shoppailusta, niin siirry sivuille tästä linkistä tai alla olevasta kuvasta.

5 kommenttia

 1. Marissa kirjoitti:

  Bonuswayta ei kehuta yhtään turhaan. Varailin itsekin sitä kautta kaikki matkat ja hotellit nyt kevään aikana ja siitä on tulossa vähän yli 200 euroa bonusta tilille. Ei siis hullumpi sivusto, jaksaa nähdä vaivaa ja ostaa sitä kautta, kun tietää että rahnaa tulee kaikesta kulutuksesta 🙂

 2. Jouni J kirjoitti:

  Kannattaa kokeilla myös kilpailija Bonaria. Heillä hieman vähemmän kauppoja, mutta paremmat hyvitys prosentit. Esim Hotels.com 5,5% vs 5%.

  Lisäksi 20€ liittymisbonus http://www.bonari.fi/rekisteroidy/?ref=48905

 3. Zzz kirjoitti:

  Hei! Olen liittynyt Bonuswayn käyttäjäksi ja haluaisin kutsua sinut mukaan. Bonuswayn avulla saat bonusta verkko-ostoksistasi suoraan pankkitilillesi. Liity suosittelulinkistäni ja saat 10 euron liittymispalkkion ensimmäisestä ostoksestasi. Liity ilmaiseksi tästä:https://www.bonusway.fi/?r=4784118

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.