Hae
Ninnin energianurkkaus

Jämi training camp

Mun viikonloppu vierähti Jämillä Aqua Plussan järjestämällä treenileirillä. Naisseuraakin oli viime vuoteen verrattuna nelikertaisena, kun meitä oli tällä kertaa viisi triathlonharrastajaa! 🙂

Perjantaina starttailtiin tunnin juoksulenkillä, jatkettiin uintitreenillä maauimalassa ja lopulta pyöräiltiin vielä neljän hengen ryhmissä reilu nelikymppinen.

Tämä oli todella lämmin päivä, asteita 22 ja aurinko paistoi koko päivän. Maauimalassakin vesi oli 20 asteista. Päivä menikin vain treenatessa ja syödessä, kuten treenileireillä ne yleensäkin menee. 🙂

Lauantaiaamu aloitettiin lyhyellä aamulenkillä, ja sitten mentiin Perhepuiston uimarannalle avovesiuintitreeniä tekemään. Seuraavaksi nousevavauhtinen duathlon 5/30/5 eli 5km juoksua, 30km pyörää ja 5km juoksua.

Mulla duathlon-treenin data meni näin:
Juoksu 5km: 29:34, keskisyke 153 (pk2), 5:54min/km
Pyörä 30km: 59:55, keskisyke 152 (aerK), 30.1km/h
Juoksu 5km: 27:14, keskisyke 168 (vk1), 5:26min/km

Ruuan jälkeen lyhyet päiväunet, ja palauttavalle porukkalenkille kolmessa ryhmässä.

Silloin huhtikuussa kun kaaduin pyörällä, niin takavaihtajan korvake vääntyi. Silloin se väänettiin suoraksi ja tilattiin uusi, jota ei oltu vielä vaihdettu. Nyt pyörä kaatui ihan vaan kevyesti, niin korvake vääntyi uudelleen. Näin mulla oli sekä la että su pyöräillessä kaksi pienintä vaihdetta pois käytöstä ja kun takapakka on muutenkin melko pieni, niin oli vähän tekemistä. 😀 Onneksi ystävän mies lupasi heti tänään huoltaa pyörän. Vaihtaa sekä korvakkeen että takapakan! Näin seuraava pyörätreeni tiistaina onnistuu taas normaalisti, ja tietty ensi viikon kisakin. Kiitos T!

Kaitsulla ja Tuulilla oli mukana Normatecin Recovery Bootsit, ja niissä mäkin kävin puolisen tuntia makoilemassa lauantaina treenien jälkeen. Jos vaikka jalat vähän palautuisivat viiden tunnin treenipäivästä yhtään paremmin. 🙂

Päivän päätti Harrin todella mielenkiintoinen data-analyysi viime vuoden Kööpenhaminan ironmanista!!

Sunnuntai oli viikonlopun ehdottomasti kylmin päivä, vain 11 astetta. Ja kova puuskittainen tuuli jatkui. Vuorossa oli aamulenkki, jonka mä vaihdoin kävelyksi lonkan kiristyksen takia. Suoraan sängystä kun lähtee hölköttelemään, niin liikkuvuus on lonkan alueella tosi huono. Kävely avasi lonkkaa paremmin.

Aamulenkin jälkeen aamupala ja sitten perusmatkan treeni. Uintia n. 1500m, pyörä 42.6km ja juoksu 10km. Se oli tarkoitus tehdä pk2-aerK -sykkeillä eli sellaisilla sykkeillä, millä täysmatka mennään. Uinnissa halusin mennä pykälän reippaammin, ja muut lajit sitten pk2-alueella.

Uinti 26:57, keskisyke 151
Pyörä 1:29:43, keskisyke 144 (pk2), 28.5km/h
Juoksu 57:04, keskisyke 159 (pk2), 5:42min/km

Oli todella hieno leiri! Kiitos Aqua Plussan Kaitsu ja Tuuli, huonekaveri Johanna ja muut leiriläiset! Oli kiva tutustua taas muutamaan uuteen naamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.