Hae
Ninnin energianurkkaus

Oih, mitä varustepäivitystä! :)

Ensinnäkin BMC on huollettu. Nyt on korvake takavaihtajaan vaihdettu. Takapakka on nyt 28-11 eli sain lisää vaihteita käyttöön (sekä pienempää että isompaa). Lisäksi pyörä on pesty ja vahattu! Kisaviikkoa edetään! 😉 Kiitos huoltomiehelle nopeasta ja hyvästä palvelusta!!

Toiseksi uusi maastopyörä on saapunut kotiin. Mies sen kävi paikallisesta pyöräkaupasta, Cyclistä, viikonloppuna hakemassa, kun itse leireilin. Trek Superfly 6 on siis pyörä, jota vähän muokkailtiin. Etuvaihtaja poistettiin, ja pyörästä tuli 1+11. Eli yksi ratas edessä ja 11 takana. Vähemmän rikkoutuvia osia siis. 🙂 Ehkei toimi vuorilla, mutta täällä toimii.

Kävin pyörää tänään testailemassa, ja seuraksi sain mieheni! <3 Todella harvinainen tilanne kotona, että kesälomaa viettävät lapset ovat yökylässä jokainen. 1,5 tuntia pyöräiltiin mettäpolkuja rauhallisesti. Satula on vielä liian ylhäällä, sen tiesin jo lähtiessä. Pitää lyhentää satulatolppaa, että saan laskettua sellaisen viisi senttiä ainakin. Lisäksi satula on miesten mallia, ja mulla käsittääkseni on vähän erilainen anatomia, joten se melkein pitää päivittää, ei tuntunut kivalta. Toki kokeilen vielä, kun saan satulan korkeuden oikeaksi, että miltä sitten tuntuu.

Alkuvuodesta mietin kovasti uutta juoksukenkää nykyisten Asics Nimbuksien tilalle. Lopultahan ostin jälleen Nimbukset, kun en muita löytänyt. Mua kiinnosti kovasti On CloudSurfer. Kysyin mm. Soile-triathlonistilta, jolla sellaiset oon nähnyt, että mistä oli ostanut. Mutta Suomessa ei ole jälleenmyyntiä. En uskaltanut tilata ulkomailta, koska koosta ja tuntumasta en tiennyt mitään. Keväällä huomasin, että Onnisportille oli tullut kyseinen merkki ja mallit myyntiin! Odotin, että missähän kisoissa pääsisi kenkiä hipelöimään, kun en silloin toukokuun puolessa välissä triathlonmessuillekaan ehtinyt. Juuri eilen laitoin heille kysymystä, ja tänään aamulla huomasin facebookista, että hehän ovat Nice Runilla tänään Seinäjoella!!

Xtenexin nyppynauhat vielä oikean värisinä mukaan, myös Nimbuksiin omansa.

Xtenexin nyppynauhat vielä oikean värisinä mukaan, myös Nimbuksiin omansa.

Sinne oli päästävä!! Kolmesta mallista kokeilin parhaiten vaimennettuja CloudSurfereita. CloudRacer ei painanut yhtään mitään, uskomattoman höyhenen kevyt kenkä. Mutta itselle kenkien vaimennus oli tärkeämpi. CloudSurfer on huomattavasti kevyempi kenkä kuin Nimbus, ja tuntui kyllä erilaiselta jalassa. Pohja joustaa sekä vaaka- että pystysuunnassa, lisäksi se tuntuu rullaavan kivasti. Odotan älyttömästi keskiviikon juoksulenkkiä ja ensimmäisiä kunnon fiiliksiä kengistä. 🙂 Seuraavaksi juostaan pilvissä!

Arvaatkaa, mitä ostoksia kuvatessa tajusin. Lila-turkoosi on uusi pinkki! 😀 Katsokaa nyt.. Nimbuksetkin on lilat. Onneksi sentään ostin musta-pinkit BV Sportin säärystimet, joista oikean koon saan jonakin tulevana päivänä postilaatikkoon. 😉

Että keskiviikon triathlontreeni olisi täydellinen varusteiden testausta, niin uintiinkin pitäisi jotain uutta saada. 😀 No onneksi on ees märkäpukuun sopiva oranssin värinen uimalakki, jota pari kertaa toki oon jo ehtinyt käyttämään. Sain sen Sannalta synttärilahjaksi. 🙂 Ehkä siis riittää shoppailut taas hetkeksi. Nyt vaan hyviä treenejä!

6 kommenttia

 1. Hanna / Kunnolla kirjoitti:

  Alkoi heti kiinnostaa nuo lenkkarit! Lontoosta luulisi löytyvän jälleenmyyjäkin 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Ensimmäinen juoksukerta oli kyllä kiva! Niin erilaiset kuin mihin on tottunut! 🙂 Tsekkaa ihmeessä, jos löytyis!

 2. Soile kirjoitti:

  Jes, kiva kun löysit On Runningit! Mulla on edelleen parit (CloudSurferit ja CloudRacerit), ja juoksen niillä aina vaan, viimeksi eilen harkkakisan! Sauconeista tykkään kans kovasti, mutta ne ei olleet kovin kestävät 🙁 Silti ehkä hankin kisakengiksi uudet Sauconyt 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Niinpä, todella huippua, että sellaiset löytyi! 🙂 Enkä kyllä ihmettele, että edelleen niillä juokset. 😉

 3. JL kirjoitti:

  Samaa mieltä sauconyistä. Todella mukavia, joustavia (ainakin jotkut mallit) ja hyvin vaimennettuja. Kestävyys vaan ei ole se parhain ominaisuus. Edellisistä oli 400km jäkeen vaimennus ihan loppu ja reikiä kyljessä. 2000-luvun niken air vaimennus oli lähes ikuinen.
  Vaasan intersport myi nykyään sauconyitä, joten kannattaa mennä testaamaan. (Triumphit ovat hyvät korvaamaan nimbukset)

  • Ninni kirjoitti:

   Täytyy kyllä noitakin joskus kaupassa testata! 🙂 En oo koskaan kokeillut jalkaan. Kiitos malli vinkistä, niin tietää heti mitä mallia testata, kun tulevat vastaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.