Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisaviikon treenejä

Tiistaina piipahdin Nokialla Aqua Plussan treeneissä. 1500m uintia, 40km pyörää ja 5km juoksua. Mä kävisin yhteistreeneissä aina viikottain, jos se vaan olisi mahdollista. Nyt kesän aikana niin on tarkoitus tehdä. Ihan sillä, että saan niistä niin paljon. Moni päivittelee kahden tunnin ajomatkaa per suunta, mutta se on kuitenkin pikku juttu sen rinnalla, mitä treeneistä saa. 🙂

Ensin uinti Vihnuksessa, sen jälkeen valmentajan peesissä 40km pyörällä keskivauhdin ollessa 34,4km/h. Onhan hienoja lukemia, kun joskus sais ajettua pk2-sykkeillä ilman peesiäkin. 😉 Päälle 5km hyvää 4:58min/km vauhtia. Oli kyllä jälleen loistavat fiilikset treenin jälkeen!

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kotona ennen yhtätoista illalla ja keskiviikkona aamulla klo 7 olin jo pyörän päällä Sannan kanssa menossa tervehtimään lehmiä. 😉 Päivä olikin lopulta melkoista haipakkaa, kun sain hierojalta peruutusajan ja sen halusin ehdottomasti käyttää hyödykseen. Mulle olis aika ollut kyllä tälle aamulle varattuna, mutta koska oon menossa huomenna Vierumäelle Finntriathlonille perusmatkan kisaan, niin muutama päivä ennemmin saa hieroa lihakset kunnolla auki. Päivää ennemmin olis pitänyt ottaa varovaisemmin.

Sitten kohti Powerparkia, ja ensimmäinen kesä, kun meidän jokainen muksu on 140cm eli saavat käydä kaikki haluamansa laitteet läpi. Silti mua tarvittiin muutamiin laitteisiin kaveriksi, ja kyllä nuo vuoristoradat ym. nousee niin korkealle, ettei silmiä voi kunnolla pitää auki, kun pelottaa niin paljon!! 😀

Eilen onneksi uintikin tuntui taas vahvemmalta kuin tiistaina, ja sain siihen eri tavalla selän ja voimaa mukaan. Ehkä johtui keskiviikon hieronnasta, hartiat on varmasti paremmin auki.

Huomenna on tosiaan Finntriathlon Vierumäki, eli perusmatkan (1500m, 40km, 10km) kisa. Uinti on melko jännä, kun on kahdessa eri järvessä! Ensin viileämpää ja kirkasta vettä, pieni kannas välissä ja sitten lämpöisempää ja tummaa vettä. Pyöräily- ja juoksureitit ovat kuulemma mäkisiä. Pyöräily vielä menee, mutta 25 asteen lämmössä mäkinen juoksureitti. Mä niin kärsin!! 😉 No hyvä treeni, hyvä treeni!

Sunnuntaina on Frankfurtin ironman ja sinne on luvattu lämmintä 21 astetta! Miksi mä en menny sinne tänä vuonna?!?! 😀 Kööpenhamina tulee vielä yllättämään, uskokaa pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.