Hae
Ninnin energianurkkaus

Supersprintti Cup 4/6

Eilen käytiin Sannan kanssa Häijäällä Aqua Plussan Supersprintti-kisaan osallistumassa. Matkoina 500m uinti, 10km pyörä ja 3km juoksu. Joroisille osallistujat ottivat rennommin, ja muut sitten menivät täysillä tai fiilistellen.

Uinnin vedin kovaa ja teinkin kolmesta kerrasta parhaan uintiajan: 7:17. Keskisyke oli 163. Taas lähempänä ironmantiimin kovempia uimareita, jee! 🙂 Mä oon uinnillani ollut kaikissa supersprinteissä sellaisessa välissä, että pyöräilyn alussa menee muutama mies ohi ja lopun saa painella sitten ylhäisessä yksinäisyydessä, mutta juoksussa sitten taas useampi ohi. 🙂

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Nyt otin pyörän rennommin, menin valmentajan määräämien wattien mukaan. Alkuun taas muutama mies ohi ja sit jäin odottelemaan, että koska tulee lisää. Tuntui kuitenkin pyörässä kovinkin passailulta, mutta mielessä vaan Joroinen ja reisien jättäminen sinne. Pääsin kuitenkin viimeiseen nousuun asti, jolloin meni yksi nainen ja kaksi miestä ohi, ja annoin naisten kärkipaikan Hannalle. Laskun jälkeisellä hiekkatiellä sain kolmikon kiinni, kun he joutuivat jarruttelemaan edessä olevan auton takia. Watit juuri valmentajan ohjeiden mukaiset, ja keskisyke 165. Mikä on viime kesän kynnysten mukaan juuri vk2-alueen alaosassa. Räppäilin mittarien kanssa, kun pyörämittarin V650 laitoin eri kohdassa päälle ja sammutin, kuin sitten taas ranteessa olevan V800, josta halusin saada vertailudatat muihin kertoihin.

Juoksussa oli tarkoitus vetää ylämäet ilman yhtään puristusta ja alamäet rullaillen. Ensimmäistä kertaa kattelin maisemia, ja juttelin enemmänkin kanssakisaajille. Mikäs siinä, kun sykkeet ei ollu anakynnyksen yläpuolella, niin sain jotain sanottuakin! 😀 Keskisyke 170, eli vk1. Jos tuollaista vauhtia sais lauantaina juostua ysikympin pyörän jälkeen, niin olisin ikionnellinen! 🙂 Mutta iso mutta on se, että kolme kilsaa on niin eri juttu kuin 21 kilsaa.. 😉

Oli oikein hyvä treeni taas tämäkin! 2min 46s näytti jäävän tämän päivän aika mun edellisen kerran ennätyksestä, joka on 42:04. Ei kyllä paha, kun edellisellä kerralla kunnon puristus vo2maxilla ja nyt rennosti. 🙂

Uinti 500m: 7:17
T1: 1:13
Pyörä 10.2km: 20:08, 30.3km/h, syke 165
T2: 0:20
Juoksu 3km: 15:52, 5:17min/km, syke 170

Tulokset

Tulokset

Tämä oli tosiaan jo neljäs Supersprintti, mulla jäi kolmas kilpailu työjuttujen takia välistä. Eli oon ollut mukana ekassa, tokassa ja nyt neljännessä osakilpailussa. Cupissa sijoitus taitaa olla kolmas. Vielä on kaksi osakilpailua edessä.

Hyvillä mielin kohti Joroista. Tehdään se, mikä lauantaina on tehtävissä. Siihen pystytään, mihin kropasta on sinä päivänä! 🙂 Tänään pitää vaihtaa vielä renkaat pyörään, ihan vaan yhden teknisen murheen välttämiseksi. 😉

4 kommenttia

  1. Hanna / Sporttaillaan! kirjoitti:

    Vautsi, Ninni, mitä aikoja sä uit ja painelet muutenkin! Huhheijaaa!!! 🙂 Tsemppiä Joroisille!!

  2. Sanna kirjoitti:

    Tsemppiä huomiselle tulin toivottamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.