Hae
Ninnin energianurkkaus

Aqua Plus Supersprintti Cup 5/6

Taas mahtui tiistaina yksi Supersprintti treeniohjelmaan. Kuudesta kilpailusta viisi on pidetty. Mä olen osallistunut neljään, joista yhteen himmaillen ennen puolimatkan kilpailua. Eli kyseessä siis uintia 500m, pyöräilyä 10km ja juoksua 3km.

Kovan treenaamisen välissä meno ei ollut kaikkein parhainta. Itse asiassa en ees ehtinyt verraamaan, kun ehdin juuri ja juuri veteen lähtöpamauksen tullessa. Ennen lähtöä satoi vettä kaatamalla, ja mä viivyttelin kamojen laittamisen kanssa. Etten vaan tuu kipeeksi! Lopulta tulikin sitten kiire, ja ukkonen jyrisi kauempana, niin eipä starttiakaan voinut paljon viivyttää.

Kuva: Aqua Plus / Kaitsu

Sain huonon lähdön, jouduin ihan pussiin. Ensimmäisellä poijulla joku potkaisi mua niin, että kirosanakin pääsi ilmaan. Sitten vasta pääsin uimaan omaa uintia, ja kovasti kattelin eteen suunnistaessa, että ketä menee missäkin ja että minne mä oon oikein jääny. 😀

Kuva: Aqua Plus / Kaitsu

Kuva: Aqua Plus / Kaitsu

Kuva: Aqua Plus / Kaitsu

Kuva: Aqua Plus / Kaitsu

No rantaan kun pääsin, niin huomasin, että potku oli sammuttanut kellon. Ei muuta kuin pyörän päälle ja menoksi. Pyörä kulki ihan ok, ja pyörän jälkeen kyselinkin mun uintiaikaa ja sen kuullessa pääsi melkein toinen kirosana. Olin nimittäin odottanut iteltä vahvaa uintia, mutta en sitä saanu. Uintiaika oli kuitenkin jopa 43 sekunttia huonompi kuin edellisellä kerralla.

Juoksu ei ollut mitenkään herkkää, mutta tulipa juostua kolme kilsaa vk2-alueella. Eli sen puolesta taas hyvä treeni, kun sai treenattua vaihtoja sekä sykettä nostettua korkeelle. 🙂


Pari viikkoa on mennyt oikeastaan vaan töissä ja treeneissä. Tulevana viikonloppuna on viimeistelytreeni. Lauantaina pitkä kova pyörä ja sunnuntaina pitkä juoksu. Sitten on työ tehty ja alkaa herkistelyviikot. 🙂

Vähän stressitasoa itsellä on nostanut se, että kotona lapset on flunssassa ja on ollut tosi isoja vaikeuksia kääntää unirytmiä normaaliin. Meillä kun muu sakki vielä lomailee, ja oon tosi herkkäuninen, niin jos satun saada aikaisin unenpäästä kiinni, niin sitten herään ääniin. Mutta enemmän on ollut niin, etten oo saanut ajoissa unta ja aamulla kello on herättänyt aikaisin. Yöunet on jäänyt siis lyhyeksi. Toki mietin sitten, että palaudunko tarpeeksi, kun en saa unta 8-10 tuntia ja toisaalta nappaako flunssa sitten herkemmin kiinni.. Onneksi koulut alkaa ensi viikolla ja nyt nukahdan yöllä jo lähempänä yhtätoista kuin yhtä. Ja onneksi pienet päiväunet on keksitty. Jos seuraavat kaksi viikkoa oon näin kiukkuinen, mitä oon pari päivää ollut, niin käy kyllä sääliksi miestä ja lapsia. 😉

Nyt laskeskelen täällä energiatarvetta Kööpenhaminaan, koska tarkoitus on viikonloppuna tehdä treeneissä samoin kuin sitten kisassa.

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Olipas kiva lueskella sprinttilistaa, kun siellä oli tuttuja nimiä. ? Millä järvellä noi Aqua Plussan harkkakisat on?

    Älä nyt saa mitään flunssapöpöä! Toivottavasti koulujen alkaminenkaan ei tuo tauteja kotiin.

  2. Ninni kirjoitti:

    Särkijärvellä, Häijäässä. 🙂 Mä niin toivon, että ei tuu. Nyt on jo miehelläkin. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *