Hae
Ninnin energianurkkaus

Mieletön pumpulilöytö ja Supersprinttiä!

Törmäsin netissä triathlonin naisharrastajien useisiin Coeur-triathlonhousujen kehuihin. Ensin ne vain ohitin toteamalla, että ihan outo merkki mulle. Kunnes joku toinen päivä oli kyseisten housujen pehmusteesta kuva ja luin tarkempaa kuvausta. Sen jälkeen googlasin pökät, ja totesin, että nuo mä haluan!

Mulla on ollu koko kesän ongelmia triathlonshortsien ja pyöräilyhousujen kanssa, mikää ei istu. Ei viime kesän hyvät pyöräilyhousut, ei uudet triathlonshortsit. Ei pyöräilessä, eikä juostessa. Tämä on syy, miksi oon miettinyt pyöräillä pyöräilyhousuilla ja juosta tavallisissa shortseissa ironmanilla.

Tsekkaa paidan ja pyörän raidat! :D

Tsekkaa paidan ja pyörän raidat! 😀

Aattelin, että en häviä mitään (vähän vaan euroja :D), noita on ehdottomasti testattava. Otin yhteyttä Coeur Sports -firmaan Jenkkeihin ja kysyin, että löytyykö Euroopasta jälleenmyyjää. Sain heiltä vastauksen, että löytyy Kyra Sports ja voin halutessani heiltäkin Amerikasta tilata, joskin ottaa kauemmin aikaa. Kävin läpi Kyra Sportin verkkokaupan, ja valinta oli mustat perus triathlonhousut ja toppi. Joskin pitempi malli oli housuista mun koossa loppu, niin päätin ottaa riskin ja tilata lyhyemmän, joka on kuitenkin heidän suosituin housu. Tämä oli ma 1.8. aamu, kun tein tilauksen ja laitoin heti perään viestiä Kyra Sportiin ja kerroin tilanteesta. Eli viikonloppuna tulossa viimeistelytreeni ironmania varten, ja olisi kiva vaatteita silloin testata, joten voisivatko he lähettää paketin mahdollisimman nopeasti. Sain todella mahtavaa asiakaspalvelua!! 🙂 Nimittäin puoli tuntia sähköpostini jälkeen mulle vastattiin ja kerrottiin, että paketti on pakattu ja informoi tarkemmin mitä postissa sanotaan ajaksi. Kaksi tuntia mun ensimmäisen viestin jälkeen tuli tieto, että oli sanottu, että 3-4 päivää ottaa ja paketti on postin kuljetettavana. Vau!

Harmi, ettei lopulta ehtinyt perjantaiksi ja en päässyt viikonlopun pitkissä treeneissä testaamaan vaatteita. Tiistaina paketti vihdoin postilaatikosta löytyi, ja puin vaatteet heti päälle Supersprintin takia. Ensimmäinen ajatus oli, että ei vitsit miten hyväntuntuiset housut, tällaiset pitäisi olla jokaisella naisella! Housuissa on siis todella pehmeä pehmuste, joka on täysin saumaton ja pehmuste jatkuu lahkeen suuhun asti. Eli oikeasti ei mitään saumoja tai reunoja. Topissa puolestaan on niin pitkä helma, että ei näy pitkäselkäisten selkäkään tuossa kyllä! Merkki on siis suunniteltu naisia varten ainoastaan, ja on otettu kyllä huomioon tärkeimmät asiat.

Sininen saumaton pehmuste ylettyy lahkeen suihin asti. Pinkit jää ihoa vasten, ei ulkopuolelle mustat housut.

Sininen saumaton pehmuste ylettyy lahkeen suihin asti jalkojen välissä. Pinkit saumat jää ihoa vasten, eli ulkopuolelle näkyy mustat housut.

Parin tunnin automatkan aikana ei tarvinnut kertaakaan korjata housuja tai vetää lahkeista alaspäin. Ei myöskään Aqua Plussan Supersprintissä pyöräillessä tai juostessa. Fiilis oli jopa niin hyvä, että jossain kohtaa tajusin, etten oo huomannutkaan housuja! Nyt aion tehdä niin, että testaan viikonloppuna 60km pyörässä ja 10km juoksussa, ja jos ei tuu pienintäkään epäilystä, niin laitan housut ironmanille jalkaan. Vähän riskillä, kun pitkiä treenejä niissä ei oo tehty, mutta kyllä nuokin matkat nyt jotain kuitenkin kertoo. 🙂

Aqua Plussan tämän kesän viimeistä Supersprintistä (500m uinti, 10km pyörä ja 3km juoksu) ei oo oikeastaan mitään ihmeempää kerrottavaa. Tasaista mukavaa menoa vauhtikestävyysalueella. 🙂 Joskin uinti tuntuu, ettei nyt kulje parhaimmalla mahdollisella tavalla. Yllättävän vähän vaikutti viikonlopun pitkät treenit juoksuun mäkisellä tiellä, yllättyin kyllä siitä. Tosin oli lyhyt juoksu, mutta vk2 kuitenkin.

Yksi todistekuva itse harkkakisastakin.

Kuva: JP Huippula. Yksi todistekuva itse harkkakisastakin. Tässä näkyy hyvin, että minkä pituisilla housuilla yleensä reiteni peitän. 😀

Aqua Plus Supersprintti Cup sisälsi kuusi osakilpailua, ja cupin voitto meni Hannalle. Onnea Hanna! 🙂 Itse asiassa saan tulevana syksynä Hannasta seuraa ironmantiimiin, kun siirtyy valmennustiimistä sinne. Enää en oo porukan ainut nainen. 😉

Toistaiseksi oon pysynyt terveenä. Vähän kurkussa tuntemuksia, ja tänään on mennytkin tupla-annosta rohtoja. Toivon todella, että tauti pysyy poissa!

2 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Hei,

  Tämä kommentti/kysymys ei varsinaisesti tähän postaukseen liity mutta tuli nyt ajankohtaiseksi kun omat ulkouinnit jää pidemmälle tauolle: mikä on paras tapa säilöä märkäpuku? Huuhtelen aina jokaisen käytön jälkeen suihkussa ja annan kuivua vaakatasossa oikeinpäin käännettynä. Netistä kun olen lukenut, niin osa suosii säilytystä oikeinpäin käännettynä jotta ulkopintaan ei tulisi taitoksista ryppyjä ja pidemmän päälle haurastumisia, kun osa taas suosii nurinpäin käännettynä säilyttämistä jotta mikään terävä ei pääsisi vahingossa viiltämään ulkopintaa. Henkarissa voinee kuitenkin riiputtaa säilytyksessä ilman että kangas venähtää? Mitähän tästä kaikesta pitäisi ajatella? 🙂

  Kiitos jo etukäteen ja tsemppiä viime metreille, toivottavasti et sairastu!

  • Ninni kirjoitti:

   Hei! 🙂 Mä oon säilönyt joka vuosi oikein päin, mutta laitan sen märkäpuvun mukana olleeseen hengittävään kassiin ja kassin hyllylle. Taittelen sen niin, ettei tulisi mitää isoja ryppyjä. Samalla tavalla kuin märkäpuku siellä oli alunperin, kun sen ostin. 🙂 Oon aatellut, että henkarissa roikkuu melkein koko kesän, joten jos talvella en venyttäisi olkapäitä tms. Toivottavasti oli apua. 🙂

   Kiitos paljon!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.