Hae
Ninnin energianurkkaus

Ennakkofiilarit

Lähdettiin torstaina matkaan miehen kanssa kahdestaan, ja jo matkalla nähtiin vaasalainen Johanna, ja lentokentällä Aqua Plussan porukkaa. Lento meni kivasti, mun vieressä istui sisarukset, joista toinen on osallistumassa ironmanille Kööpenhaminassa ja toinen ens viikonloppuna Vichyssä. Oli siis yhteinen puheenaihe. 🙂

Hotelli on Park Inn by Radisson Copenhagen Airport. 50m päässä metroasemasta. Viime vuonna jo kaverit todenneet hyväksi, joten tänne ja ilmastoitu huone varattuna. Aika lämmin yleisesti hotellissa on, ja muutamassa huoneessa käyneenä meillä on hyvä huone ja suht viileä ilma. Ilmalämpöpumppu löytyy, mutta sitä ei olla säädetty, koska vähän ollu terveyden kanssa ongelmia. Mulla nimittäin alkoi torstaina kurkku kipu, ja to-pe yönä heräsin ja olin ihan varma, että en sunnuntaina starttaa. Tiedättekö, kun yöllä vielä tuntuu kaikki niin paljon isommalta. Hyvä, ettei itku tullut. No aamu alkoi 800mg:lla buranaa, ja jatkoi hyvin lääkitettynä koko päivän. Fiilistähän se latisti, ei voinut mitään..

Siellä taas oma nimi.

Siellä taas oma nimi.

Perjantaina käytiin porukalla uimassa. Mietin, että pahentaako kurkkukipua, mutta oli henkisesti pakko käydä kokeilemassa. Meduusoja, suolaa, kirkasta vettä eli pohjan levät ja heinät näkyvissä.. Miehet tietty eivät yhtään auttaneet, ja jossain kohtaa yksi tuli peesissä ja hipaisi tahallaan peukalon päällä mun varvasta. Refleksinä vedin jalan äkkiä pois kunnes tajusin, että joku tulee peesissä. Hah, tulihan rannassa naurut! 😀

Mä tuo orassilakkinen.

Mä oon tuo orassilakkinen.

Aika monta löytyy tästäkin kuvasta, mutta vain yksi jättiläinen.

Aika monta löytyy tästäkin kuvasta, mutta vain yksi jättiläinen.

Uinti tuntui ihan hyvältä, vaikka meduusat kovasti hirvittikin. Pikku pyörälenkki ja tarkistus, että kaikki on pyörässä ok. Ei ollut, joten nää tsekkaukset on tosi tärkeitä! Mutta vähän työkaluja ja sit matka jatkui. Perjantaina lisäksi oli kisainfo, ja sitten olikin päivän pakolliset jutut suoritettu.

Tänään kurkku ei ole enää ollut niin kipeä kuin eilen, onneksi. Aika tarkkaan tässä on kuulosteltu olotilaa, että voiko startata vai ei. Mutta nyt näyttää siltä, että aamulla ollaan vivalla. 🙂 Ruoka ei oo hirveästi maistunut, eikä tänään oo mikään äklö-olo ja itse asiassa on nälkä, mutta hiilarivarastot on varmasti täynnä vähentyneen treenin takia.

Tänään ohjelmassa oli pyörän ja pussien vienti tuohon kilometrin päähän uinnin lähtöpaikalle. T2- eli juoksupussin järjestäjä kuljettaa sitten keskustaan vaihto- ja maalipaikalle.

On tosi hienoa, kun on paljon tuttuja täällä ja samassa hotellissakin. On puolin ja toisin autettu toisia. Mulle on soitettu, että kaipaamaani uimalasimerkkiä on tullut expo-alueelle ja ostettu lasit, oon saanut lainaan mm. kisavyön nipsut (omani on khh:n pöydällä) ja sinkkiä. Ite oon käynyt apteekissa hakemassa lääkitystä kaverille.

Kahdeksalta suomen aikaa on startti ja klo 8.45 kaikki ovat startannu. Aamua kohti siis, klo 4 tätä aikaa sängystä ylös. 🙂

Tavoite on juosta huomenna tätä suoraa, siellä päässä maali!

Tavoite on juosta huomenna tätä suoraa, siellä päässä maali!

8 kommenttia

 1. Ripsu kirjoitti:

  Valtavasti tsemppiä kisaan!
  Ja muista nauttia menosta 🙂

  t. vakkarilukijasi, joka innostui triathlonista luettuaan sinun yhden kisaraporttisi 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Hienoa, että oot innostunut lajista. Ihan näillä näppäimillä saatavilla uusi kisaraportti. 😉

 2. sanna kirjoitti:

  Go Ninni! Täällä ollaan hengissä mukana.
  Kovasti kevyttä oloa ja voimakasta mieltä!

 3. Hade kirjoitti:

  Täydelle matkalle tänä kesänä melko samanlaisella flunssaherkistelyllä startanneena voin lohduttaa, että mun tukkoinen olo ja kurkun karheus unohtui kyllä starttihetkestä lähtien ihan kokonaan. Muutama yö ennen sitä teki kyllä nimenomaan itkeä ja kiljua kun keskellä yötä tajusin, että tässä ei ole enää pelkästä allergiasta kyse. Ne päivät kun joutui vakavissaan punnitsemaan kisatako, vaiko jättää väliin oli kyllä kauden ylivoimaisesti karmeimmat – tsemppiä!

  Itse kisassa vedessä sai kuitenkin kivasti röörit puhtaaksi, fillarilla se räkä valuu ainakin mulla geelien kanssa ihan pitkin naamaa joka tapauksessa, ja juostessa sitä ei enää niin välitä yhtään mistään 😀 Ajattelin että tiedänpähän ainakin sit etukäteen mihin alkaa ekana sattua 😀 Täällä on kaikki peukut pystyssä että pääset strarttaamaan – ja ennen kaikkea: hurrrrrrjat tsempit kisaan!!!!

  • Ninni kirjoitti:

   Luin tämän sun kommentin sähköpostista vielä kisa-aamuna, ja oli kyllä kiva kuulla! Kiitos tsempeistä, ja meni se munkin kisa hyvin! 🙂

 4. Anni kirjoitti:

  Onnea kisaan, jeeee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.