Hae
Ninnin energianurkkaus

Hakaneulaa ja hammeria.

Aina ei asiat mene niin kuin suunnittelee.. Mun piti sunnuntaina lähteä Pirkanmaalle treenaamaan. Ensin maastopyörälenkkiä aamusta, iltapäivästä koordinaatiotreenejä muiden tehdessä mm. intervalleja juosten ja lopulta päivän olisi päättänyt uinnin tekniikkatreeni. Aamulla olin saanut kamat kasaan, ja kannettua laukut autolle, kun totesin pyörästä olevan renkaan puhki. Siihen kaatui se reissu. Varakumi oli kaupan hyllyllä, mutta vaikka olisin kuinka kiirehtinyt renkaan paikkaamista, niin aikataulu olisi silti pettänyt.

Näytti pahasti siltä, että olin ajanut jonkun ansaan. 🙁

Päivän pelasti lopulta kuitenkin pitkästä aikaa yhteislenkki Sannan kanssa. Totesin kyllä, että alkaa jo puuduttamaan nää Seinäjoen samat lenkkimaisemat päivästä ja viikosta toiseen. No löydettiinkin sitten sattumalta uusi polku.. Semmonen lenkki, ettei oo pitkään aikaa sekä ärsyttäny että naurattanu samaan aikaan noin paljon! Oli vähän raskasta paikoin.. 😉

Mä tarjosin geeleistä Sannalle maistiaisia. Kaikenlaisia herkkuja.. ;)

Mä tarjosin geeleistä Sannalle maistiaisia. Kaikenlaisia herkkuja.. 😉

Jäi mulle lenkistä ”pikku” muistokin. Itseasiassa kämmenen kokoinen mustelma haavoineen. Kaaduin pyörällä ja kun muuten on tasaista, niin sitten ylläolevan kuvan kumpareen yli polulle ja reiden alle sopivasti semmonen pieni kanto. Täytyy sanoa, että hetken täytyi istua paikoilaan, niin helkutisti sattui. 😀 Kuvassa tuntuu niskassa jo hirvikärpänenkin.

Eilen puolestaan kävin Jaanan kanssa pyörälenkillä. Sattuu ja tapahtuu muillekin.. Nimittäin nainen kaatui ja polvi turposi niin, ettei sillä lenkin jälkeen enää kävelty. Toivottavasti tulee pian kuntoon!

Jos nuo Hammer Nutritionin tuotteet kiinnostavat, niin tässä heidän sivuilleen linkki, jolla saa ensimmäistä tilausta varten 100 pistettä eli 5 puntaa itelleen. Linkki.

Ensimmäisellä kerralla tilasin kolme laatikkoa erilaisia geelejä, että saan maisteltua kaikki maut. Lisäksi tilasin kaverin suosituksesta pari isoa pullollista geelejä, makuina nocciola ja apple cinnamon. Tommoset pullot sisältävät 26 annosta. Lisäksi tilasin muutamat patukat sekä elektrolyyttitabletit. Glutenfree, vegan, no simple sugar, no chemicals! Noilla on merkitystä!

Kööpenhaminan ironmanilla mulla oli geelipullo ensimmäistä kertaa käytössä. Läpinäkyvään juomapulloon kaadoin keittiövaa’an mukaan geeliä tarvittavan grammamäärän. Muistaakseni 12 annosta varmuudeksi, yhden annoksen ollessa 33g. Sen jälkeen vähän vettä päälle, että oli 600ml tavaraa, ja jaoin pullon 12 osaan ja kuulakärkikynällä vahvistin jokaisen 0,5dl viivan huomattavasti pitemmiksi. Näin oli selkeää ottaa aina yksi annos. Toisethan tietää suullisen määrän automaattisesti, mutta mä halusin olla varma, koska viimeistelytreenissä meni yhdellä kertaa yksi annos ja toisella kertaa kolme annosta. 😀 Tämä toimi mulla todella hyvin!

Oon kyllä tyytyväinen, että oon nyt löytänyt itelle sopivan geelin ja lisäksi triathlonshortsit, jotka eivät hierrä, paina eikä hankaa! Nehän oli ne Coeur Sportsin Little Black Tri Shorts. Ja toppi Mix Tape Tri Top on ihanan pitkä tällaiselle pitkäselkäisellekin, eikä turhia vetoketjuja edessä hinkkaamassa. Ei tarvi enää ens kesänä miettiä millä asulla ja millä energialla kisaa ironmanin, kuten kahtena kesänä oon miettinyt. 🙂 Kun vaan vähän visaa saan kuittailtua, niin pitää tilata pyöräilyhousut ja -paitakin. Olisi lopulta pitkiin pyörälenkkeihinkin kunnon toimivat housut. Harmittaa, kun uudet seuran housutkin on tosi hienot, mutta auts, niin ikävät!

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Hyviä geelejä ja hienoja vaatteita oot tilannut. ☺ Laitettu hankinta harkintaan. ?
  Hauska lenkki meillä oli, vaikka välillä tuli jopa multa ärräpäitä. ?

  • Ninni kirjoitti:

   Hyvä, hyvä! 🙂
   Todellakin ihmeellistä oli kuulla sunkin suusta enemmän kiroilua kuin mun. 😀

 2. Eeva kirjoitti:

  Hei, joko olet ehtinyt käyttää ja pyykätä noita Kyran housuja siinä määrin, että voisit antaa laatuarvion? Värit ja kuviot ja kevyt vaippa kiinnostaa, mutta ovat melko arvokkaat jos vanuvat ja menettävät värinsä pesussa.
  Kiitti, jos osaat jo vastata 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, oon pessyt ne nyt vasta kolme-neljä kertaa. Toistaiseksi värit ovat pysyneet hyvin, vaatteet ja vaippa ei oo venynyt. Pitää palata tähän, kun pesukertoja on enemmän. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.