Hae
Ninnin energianurkkaus

Pelkkää suossa tarpomista

Tää on ollut melkoinen suoviikko. Kaikki treenit on tehty suolla. Paukanevalla, siellä riittää lääniä! Yksi arki-ilta käytiin Sannan kanssa lintutornilla katselemassa maisemia ja kuuntelemassa kurkien menoa.

Oon välttänyt juoksun lisäksi myös kävelyä muutaman viikon, ja ajatus olikin olla juoksematta lokakuun vaihteeseen asti. En kuitenkaan uskaltanut heti lähteä juoksemaan, joten pakkasin koirat ja sauvat mukaan, ja lähdin suolle. 45 minuuttia riitti ekalle suolenkille.

Aurinkoiset kelit ja upeat ruskan värit, niin hienoa ulkoilla! Tänään ajelin pyörällä viitisen kilsaa yhteensä pitkospuita. Syke ei niissä paljon nouse, mutta sitäkin enemmän kieli keskellä suuta. 😀 Varsinkin, kun ajaa putkeen neljä kilsaa, niin saa olla tarkkana.

Tänään lähdin Heidin kanssa suolle. Tarkoitus oli rämpiä edellistä kertaa pitempään, joten vain toinen koirista pääsi mukaan. Eilen kun Nanon kanssa odoteltiin Milliä vähän väliä, niin ei se sillekään oo kivaa, ei vanhus enää jaksa.

Syyskuu on nyt ohi, se oli kyllä niin makaamista, ettei tosikaan. Treenitunteja näytti kertyvän 22 kipaletta. Taisi iskeä ironman blues ihan kunnolla päälle! 😀 Huomenna alkaa uusi treenikausi, ja aloitan sen IM-tiimin kanssa aloituspalaverilla ja uinnilla Ylöjärvellä. Kivaa! Kuusi viikkoa on tehnyt tehtävänsä ja nyt odotan treenejä jälleen innolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.