Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuperkeikkaa kansallispuistossa

Kaksi vuotta sitten kierrettiin edesmenneen Manteren Velin johdolla hieno pyörälenkki Kauhanevan-Pohjankankaan ja Lauhanvuoren kansallispuistoissa. Harmittelin, kun viime syksynä kyseinen lenkki jäi välistä. Tänä syksynä aattelin, että se pitää ehdottomasti kiertää jälleen. Ja meillä onkin ollut Johannan kanssa suunnitelmissa se jo parina viikonloppuna, mutta syksyisten flunssien vuoksi on jäänyt välistä. Kunnes tänään ulkoiltiin kuusi tuntia hienoissa maisemissa!

Sain viimeksi mukana olleelta Juhalta reitistä tiedoston, ja siirsin sen omaan Polarin V650 -laitteeseen. Sitä seurailtiin tänään 90 kilometrin verran. 🙂

Saatiin upea sää, eikä yhtään hirvikärpästä! Jee! Hiljaista oli, ei montaa ihmistä tullut vastaan.

Näkötornilta lähtiessä on melkoista kanervikkoa, ja niinhän siinä kävi, että poljin vissiin kolahti kiveen ja ennen kuin ehdin mitään edes miettimään, niin olin lentänyt sarvien yli. Jalat irtosi polkimista hyvin, ja pyöräkään ei tullut päälle. Jäi johonkin katajaan vielä pystyyn. 😀 Mutta oli kyllä pehmein lento ikinä, ei sattunut tää kuperkeikka onneksi. Edellisestä kaatumisesta on vielä mustelman rippeet näkyvissä. 😉

Täytyy sanoa, että kuusi viikkoa otti itsellä ironmanista, kun rupesi treeni maistumaan. Ennemmin on ollut jopa neljä lepopäivääkin peräkkäin, niin tällä viikolla on treenattu puolestaan kuusi päivää peräkkäin! Jee, tästä se taas lähtee. Teki hyvää kunnon nollaus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.