Hae
Ninnin energianurkkaus

Kaakeleita laskemassa + alennuskoodi :)

Kaupallinen yhteistyö Aquanetti.fi

Mun uintivauhti on kehittynyt huomattavasti siitä, kun opettelin uimaan. Ei siitä oo kuin viisi vuotta, kun ensimmäisen kerran pystyin uimaan altaan mitan 25m vapaauintia. Lokakuussa 2011 taisi mennä lopulta 50m. 🙂

Monta vuotta vauhtia tuli vain pikkuisen lisää, mutta enemmänkin kestävyyttä. Viime talven aikana vauhtiin tuli oikein toivottava hyppäys! Ihan samanlaista hyppäystä ei oo odotettavissa tänä talvena, mutta tämän kesän jälkeen oli erilainen palata altaaseen.

Normaalisti kesän jälkeen mulla on ollut se tilanne, että syyskuussa altaassa tunnen uppoavani, tekniikka on hakusessa ja vauhti mitätöntä. Syksyn ensimmäisillä uinneilla oli mahtavaa, kun huomasikin, että tekniikkahan on oikein hyvä ja pysyn pinnalla. Olen siis tehnyt jotain oikein kesän aikana kelluttavalla märkäpuvulla uidessa! No vauhti toki on täysin kateissa, se ei tosin yllättänyt yhtään! 😀 Uinti on yllättävän herkkä laji, altaassa pitää viihtyä paljon, että vauhtia tulee ja saavutettu vauhti myös tippuu nopeasti, jos uimassa ei käy.

Uimarin verkkokaupasta Aquanetti.fi sain mukavan tuotepaketin piristämään syksyisiä uinteja. Uutta uikkaria, lasia, räpylää ja pullista. Tuosta Swim Keel -pullarilaudasta kiinnostuin, koska nykyistä pullista ei voi käyttää uimalautana, ja yhdistelmä olisi oikein kiva. Varsinkin, kun huonon olkapään takia normaalilla laudalla uiminen on vähän rajoilla, kun kädet tulee niin veden pinnalle. Tässä kädet tulee oikeaan luonnollisempaan vaparin liukuasentoon. Näin muuten edellisenä yönä unta, että olin Havajilla olkapääleikkauksessa. 😀 Harmittelin vain sitä, että ei ollut MM-kisoja juuri samaan aikaan siellä ja olin kovin hiljaista.

Pulliksena se toimii kahdella eri tavalla, toisinpäin se on vakaa ja toisinpäin todellinen heiluri ja mahtava keskivartalon kehittäjä. Ensimmäisellä kerralla altaassa naureskelin ittekseni, että kuinka mun kroppa voikaan kieppua näin puolelta toiselle, jos en kunnolla jännitä vatsan aluetta. Testasin myös kuinka helposti voi heittää mut selälleen! 😀 On kyllä todella mielenkiintoinen väline! Uskon, että aloittelijoille todella mainio, kun on mullekin!

Kaitsun ja im-tiimin kanssa oon ehtinyt käydä vasta kerran tänä syksynä altaassa, mutta uimari-Sonjan kanssa jo kolmesti. Välillä Sonja on ollut altaan reunalla ja välillä altaassa itsekin, jolloin näkee paremmin mitä mun käsissä veden alla tapahtuu. Käskin Sonjaa kokeilemaan tuota, ja uimarikin yllättyi kuinka paljon kieputti. Sen jälkeen uitiinkin kaksisatasia välillä pullis toisinpäin ja välillä toisinpäin! 😀

Mun lempparilelut on pullis ja lättärit, niillä voisin uida putkeen vaikka 2000m. Oon välillä uinut pulliksen kera, vaikka uintiohjelmassa sitä ei ole merkattu. Se vaan nostaa mun kropan sen verran ylös, että saan keskityttyä paremmin käsiin, vauhti on nopeampaa ja meno ei oo niin raskasta. Mutta tänä syksynä oon päättänyt, että toteutan täsmälleen ohjelmaa ja ylimääräisiä pullisuinteja ei saa tehdä. Ja nyt aion jopa korvata niitä tällä ei-vakaalla pulliksella, eli tehdä keskivartalolla vielä enemmän töitä!

Myös uimalaseista täytyy antaa erityismaininta. Mun on todella vaikea löytää istuvia laseja, ja tietty merkki on ollut käytössä pitkään. Muutama hutikokeilu välissä. Mutta nämä Arena Tracks -lasit istuu mullekin ja hinta vain 17,95!

Mulla on myös jokaiselle lukijalle koodi, jolla saa alennuksen kyseisestä verkkokaupasta.
Koodilla NINNI2016 saa osoitteesta www.aquanetti.fi -15% normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodin saa käyttöönsä syöttämällä sen ”syötä aktivointikoodi” -kenttään ostoskorin ollessa valmis. Koodi on voimassa 30.10.2016 asti.

2 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Kiva tommonen keikutin! ? Mulla oli toooosi pitkä uintitauko, tänään vasta tälle syksylle eka allasuinti. Vähän jännitti, mitä tekniikka on ja miten olkapäät toimii, kun nyt on syksyllä alkanu kiukuttelemaan toinen olkapää, kun toisen on suunnilleen saanut kuntoon. No, tekniikka niin pielessä, etten osannu päättää, olisko naurattanut vai kiukuttanut enemmän. ? Tiedänpä, että täytyy viettää aikaa seuran tekniikkatunneilla ennen ensi kesää ja taistella, ettei olkapäät mene sököksi.

  Kiitos alekoodista, unohdin tilata aquanetistä pullarin ja lättärit, kun tilasin uikkaria. Nyt tilaan ne. ?

  • Ninni kirjoitti:

   Toivottavasti olkapää ei kiukuttele enää ollenkaan! Ei kumpikaan. Onneksi teillä on noita seuran tekniikkatunteja, niin saa parannettua sitä omaa tekniikkaa! 🙂 Kyllä se siitä, kun vaan ahkerasti altaaseen pulahtaa ja jaksaa treenailla. Tsemppiä!

   Hyvä, että tuli tarpeeseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.