Hae
Ninnin energianurkkaus

Kauden päättäjäiset

Aqua Plussalla oli eilen kauden päättäjäiset. Mä lähdin matkaan jo yhden maissa, ja ensin fyssari Huippulan vastaanotolle JPH Fysioon Häijäälle. Tsekattiin vähän tuota mun jalan tilannetta. Kävin juoksemassa keskiviikkona 3,5km ja kantapäässä tuntemuksia oli, mutta torstaina jalka ei ollut kipeämpi kuin keskiviikkonakaan. Mulla oli juoksussa ne uudet pohjalliset kengissä, ja huomasi, että askellus oli erilainen, kun säären etuosaa vähän kiristeli.

JP availi pohkeen ja jalkaterän jumeja. Ja myönnettäköön tässä nyt julkisesti, että en koskaan tee salilla pohkeille mitään:
A) Koska ne ovat niin isot, enkä halua, että ne kasvaa enää yhtään.
B) Ne on muutenkin aina jumissa.

No nyt sain ohjeet niidenkin treenaamiseen, ja lupasipa JP, ettei pohkeen ympärysmitta tuu kasvamaan yhtään. 😉 Mä lupasin mitata pohkeen nyt ja myöhemmin! 😀 Itse asiassa aika tyhmähän mä oon ollu, etten niitä salilla vahvista. Vähän samoin, kun jotkut naiset pelkävät, että pari kertaa salilla käydessä tulee hirveät lihakset. Eihän ne niin nopeesti kasva..

Sitten kohti Ellivuorta ja VuoriSportia. Mulla ja tyttärillä oli jo kesällä puhetta VuoriSportin auettua, että olisi ollut kiva viettää kesäpäivää kiipeillen, suppaillen sup-laudalla ja maastopyöräillä fatbikeilla. Mutta toisen tyttären jalka oli sen verran kipeä ennen leikkausta, että tällainen päivä me toteutetaan ensi vuonna!

Nyt päästiin itse kiipeilemään ja testaamaan kiipeilypuistoa. On se kyllä mukavaa puuhaa, mutta niin pelottavaa yläilmoissa! 😀 Nyt tosin aika loppui kesken, tai oikeasti pimeys saapui ja sitten kiipeily ei ole enää turvallista.

Valkku valittaa, että tääkin treeni olis pitäny tehdä paremmin.. :D

Valmentaja Kaitsu valittaa, että tääkin treeni olis pitäny tehdä paremmin.. 😉 😀

Kiipeilyn jälkeen saunottiin, ja yleensä naiset ei saunomisesta niin perusta, mutta meitä istui nyt 8 kipaletta saunassa lämmittelemässä ja juttelemassa. 🙂 Saunomisen jälkeen syötiin, juotiin ja juteltiin. Kiva nähdä porukkaa muutenkin kuin treeneissä!

Äänestettiin Aqua Plussan vuoden urheilija, joka tänä vuonna on Virtasen Johanna. Johanna voitti kaksi ironmania, ja sai paikan Havaijille! Myös kesällä käydyn kuuden osakilpailun Aqua Plus SuperSprintin palkinnot jaettiin. Hopeapysti tuli sieltä kotiin. 🙂

Oli taas mukava ilta, ja kiitos vielä jokaiselle mulle äänensä antaneelle. Lämmittää todellakin mieltä!

Tämä päivä meni lentopalloturnauksessa, ja huomenna lähden hakemaan oman perus pk1-sykkeille kulkevien lenkkien sijaan pk2-vauhtista maastopyörälenkkiä Aqua Plussan miesten kanssa. Täytyisi siis alkaa laittamaan tavaroita kasaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.