Hae
Ninnin energianurkkaus

Joululahjavinkit

Mä aattelin koostaa omista hyväksi kokemistani tavaroista vinkkejä, jos tarvii apua lahjaostoksilla. Jokaiselle jotakin. Hintahaarukka 20€-250€.

Uintiin loistava Swim Keel -pullislauta. Pulliksena käytettäessä on stabiili toisinpäin ja toisinpäin vispaa, joten on hyvä keskivartalon kehittäjä. Hinta Aquanetti.fi -verkkokaupassa 36,95€.

Miiego sporttikuulokkeet. Loistava ääni ja pysyvät todella hyvin paikoillaan. Oon käyttänyt pitkään salitreeneissä ja juoksulenkeillä, sekä sisäpyöräilytreeneissä. Onnisport.fi -verkkokaupassa vanha malli 64,90€ ja uusi 89€. Mulla on ihan normimalli, ei naisten versio.

Laken talvipyöräilykenkä. Ensimmäinen talvi ja ensimmäiset pakkaslenkit takana näillä kengillä, ja aivan mielettömät! -12 asteen pakkaslenkillä varpaat pysyivät lämpöisinä! Useammassakin verkkokaupassa 249-269€. Näistä mulla on kokoa isompi kuin normi mtb-kenkä. Mieluummin tilaa enemmän kuin liian nafti, muutenhan mahdollistaa varpaiden jäätymisen.

Craftin heijastinliivi. Kaikkiin ulkolenkeille ehdoton! Mulla ollut sama liivi jo monta vuotta käytössä. Stadium 39,90€.

Blackroll lihashuoltotuotteet ja erityismaininnan saa Duoball sekä hierova rulla Booster. Duoball mm. selän ja niskan hierontaan. Booster tehostaa normaalin rullan ominaisuuksia värinällä, jossa eri voimakkuuksia. Usb-ladattava akku. Duoball 8cm 20€ ja Booster 199€ Onnisport.fi -verkkokaupasta.

Sitten vielä naisille Coeur Sportsin triathlon- ja pyöräilyvaatteet. Erikoisuutena on naisille suunnattu mallisto ja housujen saumattomat pehmusteet. Ostin triathlonasun kesällä ja ihastuin todella paljon. Nyt tilasin myös toiset trihousut ja pyöräilyasun alennuksesta. En mä enää voi muita pyöräilyhousuja käyttää! 😀 Näitä ei saa Suomesta, lähin jälleenmyyjä on Kyrasports.com UK:ssa. Juuri voi jouluksi ehtiä.

2 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Hei,

  Tuli mieleen että olisiko sinulla vinkkejä juoksua tukevaan jalkatreeniin salilla? Usein raskaan jalkatreenin jälkeen juoksemisesta ei tule mitään moneen päivään ja koska tällä hetkellä panostan juoksukunnon parantamiseen niin vinkit olisivat tervetulleita. Tavoitteena olisi että juoksu paranisi ja kulkisi kevyesti, ilman että lihasmassaa katoaisi hirveästi jaloista, mutta tasapainon löytäminen juoksun ja salin välillä on ollut hieman haasteellista :/

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, käytkö monta kertaa viikossa salilla? Useasti salilla ja mahdollisesti isoilla painoilla ei tue juoksua, tai kun pitäisi välillä pystyä tekemään koviakin juoksulenkkejä ja salikuormaa jaloissa kuitenkin on silloin liikaa. 🙂

   Mä käyn 1-2 kertaa, ja teen koko vartalolle aina kerralla. Jalat eivät ole silloin niin kovilla, ja pystyy juostakin. Lisäksi teen pitkiä sarjoja, esimerkiksi 30s työtä. Teen paljon jalkaprässiä ja reiden ojentajaa. Uuden ohjelman myötä jalat on pari päivää ihan kanttuvei, mutta kun tottuu ohjelmaan, niin sitten on helpompi salipäivän jälkeen juostakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.