Hae
Ninnin energianurkkaus

27km pitkis käpälikköön

Juoksin tänään syksyn ensimmäisen yli 20km lenkin. 🙂 27km tuli taivallettua hienossa ilmassa napaten kaikki mahdolliset auringonsäteet talteen. Oon viime vuotta edellä, nimittäin jalkaongelmien vuoksi ensimmäinen 25km pitkis oli tammikuun puolessa välissä, nyt kuukautta ennemmin. Toivon, että tämä tulee näkymään kesällä juoksuvauhdissa, että pääsen jo joulukuussa juoksemaan normaalisti kaikki treeniohjelman juoksut. Toki juoksemattomuus näkyi, takareidet olivat jo melkoiset kireät kahdenkympin tienoilla. 😉

Vauhti 5:58min/km ja keskisyke pk2 158.

Mitäs muuten? Blogia en oo hirveästi ehtinyt päivitellä. Aika on ollut kortilla, enkä jokaista treeniäkään oo ehtinyt tehdä. On ollut työkuormaa ja muuta henkistä kuormaa perheen asioista. Treenit ja uni menee tietty blogin edelle. Varsinkin nyt vuoden pimeimpänä aikana unta oon tarvinnut jotenkin yllättävän paljon. Joulun aikaan onkin mukava viiden päivän vapaa, pidän ylityötunteja torstaina ja perjantaina ennen jouluaattoa pois. Ehtiipä tehdä joulusiivot! 😀 No en niistä paljon stressaa, lahjojen suhteenkin pidetään matalaa profiilia.

Huomenna olisi Ylöjärvellä tiimipalaveri, jossa käydään syksyn ensimmäistä 12 viikkoa läpi. Harmi, kun joudun itse jättämään palaverin väliin. On aina kiva nähdä treenikavereita, ja kun en oo joulukuussa yhteistreeneihinkään ehtinyt kuin kerran. Mutta onneksi pian on jo tammikuu! 🙂

Sain monta viestiä sen jälkeen, kun kerroin vuokraavani Wattbiken talveksi. Kyseltiin, että mistä sitä voi vuokrata. Tässä linkki vielä näin yleisestikin: http://conceptfinnrowingshop.fi/

Ilmoittauduin muuten ens kesän Joroisillekin, eli puolimatkan SM-kilpailuihin. En ilmoittautunut syyskuussa, kun se tuli myyntiin, mutta nyt päätin, että se on mun ensi kesän puolimatkan kisani. Siitä on 4 viikkoa sitten Hampurin ironmanille.

Fitfashion-portaali tulee uudistumaan, ja tänään mun blogi on kokenut uudistuksen. Näkyvimmät muutokset on fontti ja uusi Fitfashion-logo. 🙂 Raikkaalta näyttää!

Meillä on kotona remontti menossa, ja sen myötä mä saan jälleen treenihuoneen. Jee!! 🙂 Kuntokeskus tuotu jo sisälle, juoksumatto siirretty paikoilleen ja oon jopa jotain saanut seinällekin. 😉 Otan tarkemmin kuvia, kun saan huoneen valmiiksi. Jatkossa mulla on venyttelypaikkakin, ja rullat ja pallot käden ulottuvilla, joten eipä tarvi tekosyitä enää etsiä siihenkään hommaan. 😀

2 kommenttia

  1. Kirsi kirjoitti:

    Olen tuore lajin harrastaja. Olen kovasti blogiasi lukenut. Ensiviikola kotiutuu oma eka pyörä! Miehen omalla (olemme aika saman kokoisia) jo olen saanyt treenattuakin. Meillä on tässä nykyisessä kodisaa myös ylimmääräinen huone ja se on treenihuone ja vyöhyketerapia hoitola. (Opiskelen)Näppärästi vaihtuu spa tunnelmasta raakaan hikeen 🙂 Kiitos kivoista teksteistä,jatkan lukemista!

    • Ninni kirjoitti:

      Tervetuloa Kirsi lajin pariin! Koukuttavaa on! 😀 Sulla on kyllä upeaa, kun on treenihuone käytössä. Ei ainakaan voi olla tekosyitä lähteä pimeään tai huonoon säähän. Kovasti tsemppiä treeneihin ja onnea uudelle pyörälle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.