Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulusiivot tehty uudessa treenihuoneessakin!

Mulla on jälleen treenihuone. Tai eihän se yksin mun oma oo, nimittäin juuri yksi ilta tytär juoksi juoksumatolla ja mä pyöräilin, ja hän totesi: ”Tää on kyllä nyt väärinpäin, yleensä sä juokset ja mä pyöräilen!”. 🙂

Mulla oli treenihuone muutama vuosi takaperin parin vuoden ajan, mutta kun tytöt halusivat jälleen omat huoneet, niin treenihuone sai lähteä. Nyt luovuttiinkin tv-huoneesta. 🙂

Juoksumaton ostin joskus kuutisen vuotta sitten, että pääsin miehen työreissujen aikana tekemään jotain juoksulenkkejä. Poika ei silloin jaksanut paljon mukana pyöräillä. Samoin miehen kuntokeskus on vuosia vanha, mutta pari vuotta sijainnut huonossa paikassa tilanpuutteen vuoksi ja ollut lähes käyttämätön.

TRX:t, kahvakuulat ja Blackrollin rullat + pallot.Huoneessa on kolme kaappia, joista yhteen vaihdettiin korit. Näin on helpompi saada käsiin kaikki vaatteet ja pienet sälätkin.


Hyvää Joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.