Hae
Ninnin energianurkkaus

21 tunnin hiihtoloma

Kotona taas! On se vaan pitkä matka Ylläkselle ja takaisin, mutta niin sen arvoinen. 207km ja 21h 20min tuli perinteistä sivakoitua 7 päivän aikana. Oon tosi tyytyväinen, että nyt pystyi puskemaan peekoota tuon verran. Tämä oli tärkeä viikko, koska onhan nyt maaliskuu ja Lanzaroten treenileiri on jo neljän viikon päästä.

Toinen tyttäristä laskee ja toinen on ottanut kuvan.

La: 12.58km, 1h27min. Vauhti 7:09. Keskisyke 145. Nousumetrit 55. Lumituiskussa ja pimeässä otsalampun valossa latuja etsien.
Su: 30.36km, 3h12min. Vauhti 6:18. Keskisyke 145. Nousumetrit 120. Tasaisia latuja pitkin kasaan 30km.
Ma: 29.27km, 3h. Vauhti 6:09. Keskisyke 137. Nousumetrit 420. Kellostapulinkurun lenkki.
Ti: 30.10km, 3h7min. Vauhti 6:12. Keskisyke 146. Nousumetrit 325. Kukastunturin lenkki.
Ke: 29.85km, 3h4min. Vauhti 6:10. Keskisyke 141. Nousumetrit 325. Tunturijärvellä.
Ke: 10.29km, 1h1min. Vauhti 5:57. Keskisyke 146. Nousumetrit 25. Saunalenkki.
To: 43.54km, 4h10min. Vauhti 5:45. Keskisyke 142. Nousumetrit 260. Totovaaran lenkki
Pe: 21.10km, 2h17min. Vauhti 6:31. Keskisyke 142. Nousumetrit 60. Pakkaslenkki huonolla luistolla.

Kukastunturin lenkin juomatauolla törmäsin yhteen blogin lukijaan. Terveisiä vaan Laihialle, toivottavasti oli mukava loma! 🙂

Viimeiselle lenkille suunnittelin lähteväni perjantaina aikaisin aamusta. Mies kyllä totesi, ettei ole mikään kiire ja että voin tehdä sen pituisen lenkin, kun haluan. Mutta lähtiessä -20 asteen pakkanen, kasa vaatetta päällä ja todella nihkeä keli pehmeällä ladulla ja tyhjillä käsillä jätti lenkin lopulta vain 20 kilometriin. Mökille päästyäni pakkanen oli tippunut ja oli enää -8 astetta, ei ihme, että oli hiki!

Mun OneWayn juomapullovyö koki kovia, ja viimeisen päivän lenkillä juomat olivat lopulta housuilla. Viitteitä oli jo ennemmin, ja korkkiakin tiivistetty lisämuovilla. 😀

Hammer ja Evoke tahdittivat mun menoa. Samoin OneWayn juomavyö, joka veti eilen viimeisen lenkin ja joutui lenkin jälkeen roskiin.

Siinä on hienosti mun juomisen housuilla..

Tänään on haettu koirat ja hamsteri hoitopaikoista, purettu laukut, pesty pyykkiä, käyty ruokakaupassa ja käyty siskon tytön 5v synttäreillä. Sekä tietty katsottu MM-hiihtoja.

Hammer Nutritioniltakin oli tullut tilaamani tuotteet sillä aikaa! Nyt on Lanzan leirille sekä kevään ja kesän treeneihin taas energiaa. 🙂 Nämä gluteenittomat ja vegaaniset tuotteet, joihin ei oo lisätty sokereita eikä kemikaaleja, ovat mun herkälle vatsalle parhaimmat. Uusille tilaajille tässä linkki, joka kannattaa hyödyntää. Tällä saa 100 pistettä eli noin 5 puntaa alennusta.

Nyt tosiaan tuntuu siltä, että kevään treenit ovat alkaneet! Kaitsu tekee mulle maaliskuulle vielä oman henkilökohtaisen ohjelman. Jännittää, että missä kohtaa testataan vk-treeniä ja sykkeen käyttäytymistä. Lähinnä jännittää, että joko kroppa sitä kestää. Se on kuitenkin testattava ennen Lanzaroten leiriä, että tiedetään kuinka siellä voi painaa menemään. Toivon, että voisin tehdä kaikki samat treenit kuin muutkin. Tiistaille 28.3. sovin jo pyörätestin JPH Fysiolle. 🙂

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Hei!
    Kiitos terveisistä! Lomamme oli oikein onnistunut. Olisipa saanut Ylläksellä hiihdellä vielä toisenkin viikon. Hurjasti kyllä hiihdit. Minullekin tuli hiihtoa kuuden päivän aikana 153km. Liikkumisen iloa ja tsemppiä sinulle kevään treeneihin!

    • Ninni kirjoitti:

      Hienosti tuli sullekin hiihtoa! 🙂 Ja oli sulla kyllä reippaat tytöt! Kiitos, ja samoin sulle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.