Hae
Ninnin energianurkkaus

Sykettä punaiselle

Jännittävää viikkoa elellään, nimittäin mun treeniohjelmassa on ollut sykkeitä nostattavia treenejä. Voisi aatella, että ihan normaalia triathlonistille.. 😀 Mutta kun en ole yli kolmeen kuukauteen muuta kuin hiippaillut menemään matalilla sykkeillä, ja päästänyt sykkeen korkeintaan aerobiselle kynnykselle, niin onhan tää nyt outoa.

Viime viikonloppuna tein 1900m uintitestin märkkärillä. En jäänyt marraskuun ajasta kuin 24 sekunttia, ajan ollessa 31:08. En ole pettynyt, koska uinti on tosi herkkä ja siihen vaikuttaa moni asia. Ennätykseni 30:44 ei ollut kuitenkaan kaukana, ja kun kovaa kolmosvauhtia ei oo tullut paljon uitua. Oikeastaan voin sanoa, että olin huojentunut, ettei aika ollu huonompi. 🙂

Metsässä on nyt niin jäiset polut, että aattelin vaihtaa nastarenkaat pois ja toistaiseksi pysytellä teillä vahinkojen minimoimiseksi.

Maanantaina kävin pitkästä pitkästä aikaa Ylöjärvellä IM-tiimin treeneissä. Ensin palaveerattiin menneestä 12 viikosta porukalla ja käytiin vähän läpi, että miten treenit ovat kenelläkin menneet ja mitä on edessä seuraavat 12 viikkoa. Altaassa tiimin treeneissä ja kolmosradalla (nopeimpien radalla) oon ollut edellisen kerran marraskuun lopussa, ja voin kertoa, että söi aika tavalla, että tipuin letkasta jatkuvasti. Nyt vaan useammin yhteistreeneihin taas, kun kroppa alkaa olemaan hyvä! 🙂

Eilen oli tosiaan intervalleja sisältävä juoksutreeni. Kuusi kertaa tonni kahden minuutin kävelypalautuksilla. Tuo juoksu kyllä sekä jännitti että pelotti etukäteen. Nyt sai nostaa sykkeet sekä vk1- että vk2-tasolle. 150, 160, 170, 170, 180, 180 sykkeillä eli peruskestävyystasolta lähdetään ja vk2-tasolle lopetellaan. Oli mahtavaa juosta kovaa!

6:12, keskisyke 146 (maks 154)
5:40, keskisyke 159 (maks 166)
5:05, keskisyke 166 (maks 174)
5:08, keskisyke 170 (maks 177)
4:39, keskisyke 176 (maks 185)
4:40, keskisyke 180 (maks 188)

Tänään onkin sitten ollut taas lepopäivä, ja toivutaan kunnolla eilisestä lenkistä. 😉 Ja hei, launtaina on vuorossa 20km juoksulenkki. Ja ensi tiistaina pyörätesti JPH Fysion tiloissa. Sitten kamat kasaan ja menoksi. Lanzaroten 8-9m/s tuulet kutsuu. 😀 Tällä hetkellä ensimmäiselle päivälle on luvattu tuulta 10m/s. Saas nähdä kuinka siellä uskaltaa ajaa, ja en ehkä enää koskaan valita Suomen tuulista. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.