Hae
Ninnin energianurkkaus

Lanzarote, päivä 1

Hei, täältä Lanzarotelta. Kello on 21 ja väsy alkaa olemaan todella kova. Aamulla kello oli herättämässä viideltä, mutta heräsin jo neljältä ja siihen loppui uni. Reilu kuusi tuntia lentokoneessa ja paikallista aikaa klo 13.15 kone laskeutui Lanzarotelle. Odotettiin laukut ja bussilla Trisports Lanzarote nimiseen majapaikkaan.

Majoitus, pyörien kokoaminen, syöminen ja ensimmäiselle lenkille lähtö.

26 asteen lämpö tuntui kyllä kuumalta, kun Suomessa ei olla vielä lähelläkään sellaisia lukemia. Helsinki-Vantaalla satoi lunta aamulla.

Oli alkuun vähän pelottavaa nousta triathlonpyörän kyytiin. Meni aikaa ennen kuin uskalsin ensimmäisen kerran mennä edes aika-ajoasentoon. Tuuli sen verran kovaa. Ei poljettu ekalla lenkillä kuin 2h ja kilometrejä ehti tulla 42 kipaletta. 😀 Nousumetrejä yli 600, ja alaspäinkin melkein saman verran. Yli 60km/h kävi maksimivauhti, ja sitten oli vaan jarrutettava. Haisi jossain alamäessä kyllä ihan palaneelle, sen verran kovaa kädet punaisena sai jarrutella. Mä otan mäet varman päälle, varsinkin jos on sivutuuli. Jos pyörä lähtee käsistä, niin teiden sivuilla on vaan kivilohkaretta, joten sen tietää, miten siinä käy. Omaa vauhtia siis.

Tuolta tultiin ja ylemmäs jatkettiin.

Lukitussa pyörähuoneessa kaikkien pyörät lenkin jälkeen paikoillaan.

Nyt kuitenkin nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä aamu-uinnille mereen! Toivottavasti ei oo mereneläviä kovin paljon. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.