Hae
Ninnin energianurkkaus

Lanzarote, päivä 3

Tänään oli hieno päivä! Aloitettiin aamu uinnilla altaassa auringon noustessa. 2200m tuli uitua, siitä 1900m lättäreiden ja pullisten kera.


Aamupalaa, ja kohti pitkää pyörälenkkiä. Tänään oli vuorossa paljon nousua, ja jaettiin porukka kahteen. Petri, Johanna ja minä lähdettiin majapaikalta kohti Terquisea, sieltä Harian kautta Mirador del Riolle, josta Arriaten rannalle jäätelölle. Sitten ”Tabascon” kautta takaisin serpentiininousuun ja Terquisen kautta kotiin. Nousumetrejä kertyi 1735! Ykkösryhmä nappasi niitä vielä vähän enemmän, mutta meille hitaammille riitti tämä.

108,6km. 5h23min. 1735nm. 20,2km/h. Nopein 10km pätkä oli 13:56 eli vauhti 43,2km/h.

Niin kova tuuli, että puristin pyörää, ettei se lähde mennessään. 😀

Totesinkin Johannalle ja Petelle tänään, että alkaa oikeasti luotto olemaan hyvä niin pyörään, itseensä ja kuin tuuleen, ja uskaltaa laskea suoria mäkiä jo. Toki serpentiinilaskun otettiin kyllä iisisti, ettei mitään vahinkoa pääse syntymään. Ja kaiken kaikkiaan jokainen omaa vauhtiaan, kuten ylämäetkin vedettiin. Omalla kadenssilla vaan, ja aina välillä koottiin porukka yhteen. Näin ei kenenkään tarvitse nousussa himmata tai yrittää vetää liian kovilla.


Tuolta meren rannasta kivuttiin tänne.

Ykkösryhmä juoksi lenkin päälle, mutta kakkosryhmä eli me saatiin mennä suihkuun! 😉

Ja ruoka maistuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.