Hae
Ninnin energianurkkaus

Lanzarote, päivä 4

Lämpöiset hienot treenipäivät jatkuu! 26 astetta lämmintä ja 8m/s tuuli, ennusteen mukaan. Toteutunutta en tiedä, mutta lämmintä oli ja tuulta riittävästi. 😉

Aloitettiin puolen tunnin uinnilla meressä. Tänään meri oli tyynempi kuin toissa päivänä, ja meno olikin paljon helpompaa. Tekniikka pysyi ees jotenkin kasassa, ja silloin uinti tuntuu tietenkin paremmalta.

Uinnin jälkeen aamupalaa, ja sitten kohti Timanfayan neljän kilometrin nousua. Tarkoitus oli ajaa se 4-6 kertaa ylös joka kerta kovempaa, eli nousevavauhtinen treeni siis tiedossa.

Kaitsu määräsi mulle watit ja niiden mukaan ajoin. Mä ajoin mäen Kaitsun ohjeiden mukaan viidesti:

Watit 133, syke 144.
Watit 145, syke 145.
Watit 162, syke 150.
Watit 179, syke 157.
Watit 199, syke 167.

Tykkäsin ihan älyttömästi ja sain juuri ne tehot irti, mitä valmentaja määräsi. Vastatuuli oli voimakas. Kertoo myös, että miesten ennätysvauhti alaspäin oli 87km/h. Mulla 59,3km/h, jarrupalat käryten. Viidenkympin yli kun vauhti menee, niin se alkaa olla liikaa tuolla tuulessa. Tosin riippuu, että mistä suunnasta tulee, että mikä vauhti alkaa olemaan liikaa. Kaikkinensa nousumetrejä tuossa harjoituksessa tuli 645, siinä ei ole verroja mukana.

Pyörän päällä vietettiin yhteensä aikaa reilu 3h, ja päälle juostiin 5km. Juostiin sama reitti kuin lauantaina, ja tänään oli jo helpompaa tuo kuumuudessa juokseminen. Toki nyt tuuli eri suunnasta, ja myötätuulessakin tuuli tuntui. Vitosen juoksulenkillä nousumetrejä tuli 55.

Tämä Villa Paraiso on kyllä hieno majapaikka. Ruuat on hyviä, ja huoneet saa olla auki. Ei tarvi lenkeillä raahata huoneiden avaimia mukana. Toinen Trisportsin pyörittäjistä on ollut aikaisemmin ravintoalalla, joten ruuat on maistuvia. Perusruokia, mutta maittavia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.