Hae
Ninnin energianurkkaus

Lanzaroten treenileiriltä kotiuduttu

Viimeisen päivän treeneihin kuului alaseiska, toiselta nimeltään V7. Se on juoksulenkki, joka lähtee Villalta alaspäin rantaa kohden ja tietenkin sieltä pitää nousta takaisin ylös. Tämä oli itselleni ensimmäinen lenkki tuolla, ja V7 nimitys oli maineensa veroinen. V tulee siis v*ttumaisesta. 😀 Oli aikamoinen nousu takaisin, puoli kilometriä täydellisen kovaan vastatuuleen yli 8min/km vauhtia. 😀 Lenkistä tulee kokonaisuudessaan 8.3km tai 8.6km, jos ei kävele ison tien reunaa lähtöpaikalle.

Juoksun päälle vielä altaassa 1200m uintia. Siinä oli perjantain treenit, ja sitten kotimatkalle. Matka meni hyvin, ja illalla olimme Helsingissä kympin jälkeen. Siitä Tikkurilaan hotelliin yöksi, ja vähän meinasi hermo mennä pyörälaukun kanssa. Lanzarotella bussikuski rikkoi mun pyörälaukun vetokahvan, ja se vähän hidasti laukun kuljettamista. Sokos Hotel Vantaan aulaan päästyä aloitti juuri Neljä Ruusua soittamaan, ja keikan sijaan pyysimme mahdollisimman hiljaista huonetta. Saimmekin kuudennesta kerroksesta ihan perältä. 🙂

Aamun näköala, aurinko paistoi.

Yöunet, aamupala ja junamatka kotiin. Kenelläkään ei ollut kuulemma ollut ikävä. Arki, koulu ja työ, ei ollut ehtinyt. Toinen tytöistäkin totesi vaan, että sori. 😀 Mä totesin näihin tervetulotoivotuksiin, että ens keväänä mä voin sitten hyvällä omalla tunnolla lomailla kaksi viikkoa. 😉 Meitä nimittäin tuli neljä pois ja kuusi jäi toiseksikin viikoksi leireilemään.

Kuukausi sitten pelkäsin, että pärjäänköhän leirillä mukana ja tästä keskusteltiin Kaitsunkin kanssa. Mutta maaliskuu todellakin teki ihmeitä, ja hyvin pärjäsin menossa mukana. Vain yhden juoksulenkin jätin välistä. Toki leirillä on tapana, että kovakuntoisimmat tekee mm. pyörän päälle pitempää juoksua kuin huonokuntoisimmat. Tason ja ajan mukaan.

Blackrollin minirulla ja pallot auttoi kropan kaktuksiin. 😉

Treenitunnit 32,5h:
Pyörä 23:23
Uinti 4:44
Juoksu 4:11
Voima 0:20

Onnistunutta leiriä ja kotiinpalua on varjostanut yksi asia. Olen ottanut väärän märkäpuvun mukaani! Tarkoittaa siis, että yhdellä miehistä ei sopivaa pukua ole nyt leirillä. Meidän kaikkien puvut roikkuivat samassa paikassa, ja itse laitoin aina omani vasempaan reunaan kuivumaan. Sieltä sen nytkin illalla hämärässä nappasin, laitoin pussiin ja pyörälaukkuun. En vaan muistanut, että torstain uinnin jälkeen me juoksimme Villalle, joten en ollut itse laittanut pukua kuivumaan. Harmittaa todella paljon. Olisi pitänyt tarkistaa!

2 kommenttia

  1. Tuuli Aqua Plus kirjoitti:

    Kaikin puolin onnistunut leiriviiikko. Kiitos osallistumisesta! Ens vuotta pitää siis alkaa suunnittelemaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.