Hae
Ninnin energianurkkaus

Pitkäperjantain treeniä

Hyvää Pääsiäistä!

Tämä viikko on otettu tosi rauhallisesti ja palauteltu Lanzaroten treenileiristä. Pääsiäisen aloitin kiirastorstaina hieronnasta. Marjo totesi, että nyt alkaa kropassa jo näkyä treenaaminen. Koko talven oon saanutkin rentoutua pöydällä, nyt pari kertaa on jo ollu lihaksistossa avaamista. 😀

Koko viikon oon odottanut juoksulenkkiä, ja tänään sellaiselle pääsin! 😀 Tosin ensin oli tarkoitus pyöräillä kolme tuntia. Aloitin maastopyörällä, mutta reilun 1,5 tunnin jälkeen annoin periksi. Olin niin jäässä! Jatkoin sisällä wattbikella. Vasta sitten pääsin juoksemaan. 5km pk2-sykkeillä ja 5km aerobisella kynnyksellä.

Huomasin jo wattbikella ajaessa, että watit olivat samoilla sykkeillä 30 enemmän kuin mitä ennen leiriä pyörätestissä. On tavallista, että treenileirillä sykkeet tippuvat, kun rasitus kasvaa. Mulla sykkeet ovat edelleen matalalla, joko kunto on kasvanut tai rasitusta vielä kasa kropassa. En oo Kaitsun kanssa asiasta vielä jutellut, kun on itse asiassa juuri kotimatkalla Lanzarotelta. Kyseessä oli siis ihan pk1 tehot, joten maitohapotkaan eivät nousseet, eikä niiden perusteella asiaa voinut päätellä.

Juoksu oli ihanaa tasaisella tiellä! Kiersin saman vitosen lenkin kahdesti. Ensimmäisellä kerralla aikaa meni 29:48 (5:57min/km, syke 151) ja toisella kerralla 27:37 (5:31min/km, syke 162). Huomasin, että alikulkutunnelin ylämäessä vauhti ei edes hidastanut, oli niin pieni mäki Lanzaroten mäkien jälkeen. 😀

Sitten vielä tunniksi koirien kanssa metsään palauttavalle kävelylle. Sain Sannan ja pari koiraa kaveriksi, olihan mukavaa yhdessä pitkästä aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.