Hae
Ninnin energianurkkaus
Kaupallinen yhteistyö

Uusi märkäpuku + alennuskoodi AquaNetti.fi verkkokauppaan!

Kaupallinen yhteistyö: Aquanetti.fi

Kaupallinen yhteistyö: Aquanetti.fi

Uusi märkäpukuni saapui. Jee!! Pysyin siis samassa merkissä ja mallissa kuin aiemminkin. Merkki on toki ollut aina sama, mutta kolme vuotta sitten päivitin Sonar-mallisen puvun 3.8-malliin ja sillä jatkettiin edelleen. Olen kokeillut muitakin, mutta omistanut vaan Orcan pukuja.

Olipas mun vanha jo venynyt! 😀 Sama koko, mutta uusi on huomattavasti tiukempi. Puku on kehittynyt ja eniten miellyttikin ohuempi kangas kaulaa vasten. Kädet pyörivät entistä paremmin, vaikka ne ovat aina pyörineet hyvin, niin nyt on niin ohut kangas kainaloissa ja olkapäissä, että on ihan kuin ei olisi kangasta ollenkaan! Toivottavasti tämä ostos tuo lisää vauhtia kesälle! 😉

Puvun mukana tuli Orcan reppu, joka on mielettömän kätevä märkkärin (+ pyyhkeen, uimalakin, uimalasien ja juomapullon) kuljettamiseen! Aikaisemmin oli sellainen pieni pussukka, mutta tää on huomattavasti parempi! 🙂

Mulle asiakaspalvelu on tärkeää, ja vierastan todella paljon joidenkin maahantuojien toisten tuotteiden moittimista somessa. Omia tuotteita saa kehua, mutta ei voi haukkua toisia paskoiksi. Mulla nousee heti seinä eteen, että tuolta en osta mitään. Vaikka itse olisin samaa mieltä, niin silti. Kuluttajana ja tuotteiden käyttäjänä toki niin voi tehdä, valitsenhan mäkin totta kai itselleni parhaat tuotteet ja merkit.

AquaNetti.fi -verkkokaupasta saa 10% alennusta koodilla NINNI2017. Koodi on voimassa 1.5.2017 asti. Märkäpuvuissa alennus on jo tuntuva, mutta alennuskoodi käy kyllä ihan kaikkiin sieltä löytyviin tuotteisiin! Käytä hyödyksi! 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Aquanetti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.