Hae
Ninnin energianurkkaus

Tuntuu taas triathlonistilta

Flunssan jälkeen ensimmäinen todellinen treeniviikko on ollut nyt. Tai nyt oikeasti tuntuu siltä, että jotain on saanut aikaiseksikin. Tehot tekee ihmeitä niin mielelle kuin kropallekin.

Viime perjantaina hierojalla totesin Marjolle, että jalkojen jälkeen vois käydä kädet läpi ja jättää selän väliin. Kädet ihan tukossa, ja ehkä triathlonpyörällä ajamisesta taas pitkästä aikaa. Kyllä tuntui mukavalta uinti lauantaina, kun kädet pyöri eikä heti hapottanut ojentajia. 😀 Oon nyt käynyt 1,5 viikon aikana Sonjan kanssa kolme kertaa uimassa, ja tänään tuntui siltä, että alusta asti uinti oli liukuvaa ja käsiveto lähti selästä. Niin paljon sillä on merkitystä, jos itse uiskentelen ja kukaan ei katso perään tai kun tällä viikolla jo toista kertaa uin valvovan silmän alla. Hyvä niin!

Viime lauantaina satoi vettä, niin tempoilin 2,5 tuntia wattbikella. Normaalisti inhoan sisäpyöräilyä, mutta wattbike ja joku idea pyöräilyssä kyllä helpottaa sitä huomattavasti. Kun ei vaan tarvi peekoota pyöritellä pari tuntia, vaan aatteleekin treeniä pienissä esim. 10min pätkissä.

Yleensä aamuisin sykkeet on korkealla ja juoksusta ei tuu mitään. Jos en olisi siskon kanssa sopinut treffejä sunnuntaiksi klo 8.10, niin väliin olisi lenkki jäänyt. Heräilin nimittäin klo 3.30 lähtien tunnin välein tyttären verensokereita mittaamaan, ja yhtenäinen unipätkä jäi vaan noin kolmeen tuntiin. Olin aamulla todella väsynyt, joten olinkin todella yllättynyt, että juoksu kulkikin aamujuoksuksi kivasti!

Paras running index on ollut 56, nyt 15km aamuhölkällä sain 57!

Edelleen kisaillaan sarjassa 35-39. 😉

Maanantaina totesin, että Emfit on näyttänyt joka yölle miinusmerkkistä palautumista ja nyt oikeasti on yöunet jääneet liian vähälle ja niin väsyneenä meninkin nukkumaan jo iltakasilta ja nukuin lähes 11 tuntia. Sainpas plussalle! 😉

Tiistaina kävin Pispalan portaissa Aqua Plussan treeneissä. Valmentaja on kisareissulla, mutta toistakymmentä nistiä oli paikalla. Kymmenen kertaa portaat ylös kun nousee, niin tuntuu tänään vielä pakaroissa ja reisissä. 😀 Tosin itse treeniä tehdessä kirosin hitauttani (en osaa muuten juosta alamäkiä!). Yksin juoksin rinkiä ympäri, ihan sama kuin olisin kiivennyt yksin täällä Jouppiskan rinnettä ylös ja säästänyt 4,5 tuntia siinä. No hyvä treeni kuitenkin ja onneksi sain lopussa Tarusta seuraa, niin osasin suorinta reittiä takaisin autolle muiden jo mentyä.

Nyt nukkumaan, että saa Emfittiinkin taas hyvät arvot. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *