Hae
Ninnin energianurkkaus

”Pitää olla tyytyväinen, että ottaa kipeää.”

Tiistaina kävin ajamassa toisen kerran tälle vuodelle Kiikun tempon, 10km. Aika oli 16:15, mikä oli 16 sekunttia parempi kuin viime kesän ennätys. Sää oli hyvä, keli aurinkoinen ja tuuli mennessä vastainen ja tullessa myötäinen. Täytyy sanoa, että sain puristettua itestäni huomattavasti enemmän irti kuin kaksi viikkoa sitten, mutta kyllä pääsi aika monta kirosanaakin ääneen matkalla. Sen verran tuntui! 😀 Keskivauhti oli siis 36,9km/h ja keskisyke kyseisellä kympille oli 174.

Keskiviikkona käytiin Anun kanssa Mäyryn nesteellä jäätelöllä. Sinnekin puskettiin pyörällä vastatuuleen, ja lepateltiin kotiin myötätuuleen. Olipas mukava saada pk-lenkille seuraa! Sen verran on tullut taas yksin kuljettua.

Eilen ohjelmassa oli 6 x tonni juoksua nousevavauhtisena. Kovempaa oisin halunnut juosta, mutta ei niin ei. 😀 4:35 tuolla tiellä oli viimeinen ja maksimisyke 193, eli ihan puserrettu sekin. Seinäjoella keskuskenttä on vielä remontissa Kalevan kisoja varten, uutta mondoa asennellaan.

Tänään sitten lepopäivä ja hieronta. Hierojalle sanoin heti, että vasen pohje on kyllä nyt kiree. Marjo totesi, että molemmat pohkeet vaikuttavat yhtä kireiltä, mikä tietenkin on hyvä juttu, ettei toinen ole kuormittunut enempää. Tänään koko 1,5 tuntia menikin jalkojen availuun. Kun Marjo niihin pääsi käsiksi, niin sanoi heti, että hänellä menisi koko aika tänään näihin. Sanoin sen olevan ok, ja siinä tuumattiinkin, että mieluummin kunnolla avata nämä nyt, ettei jää puolitiehen ja tuu mitään ongelmia. Eipä mulla yläkropan kanssa noita ongelmia oo ollut, vaan aina jalkojen.

Neljä vuoden aikana Marjo on oppinut mun kropan tuntemaan, ja säännöllisesti kun hieronnassa käyn, niin kroppa kestää sitäkin. Marjo nimittäin totesi, että jos keskivertosuomalaisen jalkoja kaivelis näin kuin sun, niin se ei kävelisi normaalisti kolmeen päivään. Ja kyllähän mä siellä kipeetä saankin, mutta toinen vaan kommentoi, että pitää olla tyytyväinen, että ottaa kipiää! 😀 Kertoo siitä, että on pystynyt treenaamaan. Ois toki kiva, että mitä kovemmalle saan itteni treeneissä, niin siitä palkinnoksi rentouttavampi hieronta. Mutta ei! 😀 Vaan sitä kipeempää ottaa hierojalla. Jos haluat kunnon urheiluhierontaa, niin painele Marjolle. Jos haluat klassista hierontaa, niin painele Marjolle. Nainen kyllä osaa, ja veikkaan, ettei siellä jokainen kiroa niin kuin mä eli sitä ei tarvi pelätä. 😉

Töistä tykypäivän vietossa. Ensimmäistä kertaa ampumassa, ja ei huonosti! Pallossa oli kuuma juosta. 😀

Onko toiveita postausaiheista? Ne on itellä nyt vähän vähissä, ja ois kuitenkin kiva kirjoitella useamminkin.

2 kommenttia

  1. Eeva kirjoitti:

    Postaustoiveita: Voisitko kisata enemmän, puoli- ja täysmatkoja tietty, kun tykkään lukea kisaraporttejasi? ;D

    • Ninni kirjoitti:

      Voi Eeva, tää olikin loistava ja vähän hankalampi toteuttaa. ? Lupaan suunnitella ens kesän niin, että olis enemmän kuin kaksi pitemmän matkan kisarapsaa. ? Tyttärien rippijuhlat aiheuttaa tosin ongelmia. Syksyllä selviää vasta päivä, joten tänä kesänä täytyy ironman ilmoittautuminen miettiä sen perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.