Hae
Ninnin energianurkkaus

Supersprintti cup 2/6

Toinen Supersprinttikisa oli tänään Häijään Särkijärvellä. 450m uinti, 10.2km pyörä ja 3km juoksu. Uinti kolmio, pyörässä noin 400m hiekkatietä ja juoksu hiekkatietä ylös alas. Porukkaa ei ollut paljon, varmasti epävakainen sää vaikutti. Lopulta kuitenkin aurinko paistoi, vaikka olikin vähän viileä!

Lähdin pojan kanssa kohti Häijäätä, ja mies tuli Etelä-Suomesta työreissulta sinne sopivasti. Niinpä kisan jälkeen sain normaalisti tehtyä pyörällä loppuverran, kun poika lähti isänsä kyydissä kotia kohti.

Sykevyö jäi kotiin. Joten päätin, että en laita kelloa uintiin, pyörässä on oma mittarinsa ja otan sen lopulta juoksuun, että näen vauhdin.

Uinti tuntui tänään omalta, sain vedettyä vahvasti omaa uintia. En pysynyt nopeimpien peesissä, joten oma uinti, ja rantautuessa tajusin, että munkaan peesissä pysytty.

Pyörällä tavoitteena oli pitää samat tehot kuin viime kerralla, ja nyt tuntui meno kevyemmältä. Viime kerrallahan tuntui, että poljin jalat alta. 😀 No eihän se toki kevyttä oo, mutta oli helppo lähteä juoksemaan. Pyörässä pääsin Maijun ohi vasta 8km kohdalla. Maiju on niin kova uimaan, että se yrittää pitää muut pyörässä takana ja muut yrittää sitä kiinni! 😀

Toinenkin vaihto onnistui hyvin, ja sitten juoksemaan. Ei mennyt kauaa, kun Maiju meni ohi. Sykettä en nähnyt, mutta tuntemuksella vedin. Tarkoitus oli, ettei purista liikaa, vaan rennosti menemään. Syke tosin ihan tarpeeksi korkealla, väkisinkin nousee niissä mäissä. 😀 Mutta sai juosta rennosti loppuun, kun takaa ei hätyytelty tarpeeksi lähellä. Kaksi viikkoa sitten oli tosi tiukkaa kolmen naisen kesken, tänään sijat oli melkein taputeltu jo pyörän jälkeen. Niin erilaista voi harkkakisassa olla.

Olipa hyvä treeni jälleen kerran! Päälle vielä joku 40min pyöräverraa, ja sitten kotia kohti. Mutta nyt öitä! 🙂

Tulokset

Mun viime ja tämän kesän ajat. Tänään eka kerta, kun vaihdot + pyörä meni alle 20min!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.