Hae
Ninnin energianurkkaus

Supersprintticup 3/6

Tiistaina oli kolmas Aqua Plussan Supersprintti cupin kilpailu Särkijärvellä. Hirveästi ei odotuksia tähän kisaan ollut, koska jaloissa painoi sekä treenit että pihatyöt. Lähdin Seinäjoelta kaatosateesta ja matkalla oli hyvinkin vaihteleva sää. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi kaatamalla vettä. Häijässä ei onneksi satanut ja kisa saatiin käytyä ilman sadetta! Tästä kisasta ei ole virallista ajanottoa, koska se kaatui. Mulla itsellä ei ollut kelloa koko aikaa kädessä, niin lopullista loppuaikaa ja oikeita osuusaikoja en uintia lukuunottamatta tiedä.

Kova tuuli oli, ja ensimmäiselle poijulle uitiin vasta-aallokkoon. Huomasin yllätyksekseni, että Maijun pinkki uimalakki oli siinä ihan mun edessä ja ihmettelin, että miten mä olin siinä! 😀 Kolmion toinen suora uitiin sivuaallokossa, ja siinä porukka sitten uikin mua karkuun. Uintiaika oli virallisen kellon mukaan 7:25, mikä tarkoittaa 18 sekunttia nopeampaa kuin viime kerralla. Kesän nopein uinti.

Pyörä ei kulkenut mihinkään, mutta ei haitannut. Mua lähinnä hymyilytti vaan tyhjät jalat ja lopulta 23 wattia pienempi teholukema kuin viime kerralla. Pyörämittarin mukaan meni 40 sekunttia enemmän aikaa pyöräilyyn kuin viimeksi. Pyöräaika 18:38 (mittarin laitan päälle parkkipaikan jälkeen). Tällä kertaa en saanut nuorissa kisaavaa Maijua pyörällä ollenkaan kiinni, ja lähellä takana ei tullut ketään, joten kunnollista kilpailutilannetta, mikä olisi auttanut puristamaan itestään kaikki, ei ollut.

Juoksussa tuntui kireys koko jalan takaketjussa, pohkeista reisiin. Jalat oli voimattomat makaronit, mutta yllätykseksi silti juoksin kesän nopeimmin 3km reitin läpi. 14:43 näytti mun kello, tuo aina heittää muutaman sekunnin suuntaan tai toiseen virallisesta ajasta. Mutta tämä tarkoitti 35 sekunttia parempaa juoksua kuin viime kerralla.

Jos vaihtoihin on mennyt suunnilleen saman verran aikaa kuin viime kerralla, niin tarkoittaisi, että mun aika olisi ollut 13 sekunttia nopeampi kuin viimeksi. Mutta tuolla ei oikeastaan ole väliä, uutta ennätystä ei kuitenkaan tullut, mutta ehdottomasti hyvä treeni!

Virallisen ajanoton kaatumisesta huolimatta cup-pisteet jaettiin, kun järjestys maalissa oli tiedossa.

Viikonloppuna onkin tiedossa porukkatreeniä, kun osallistun sekä lauantaina että sunnuntaina yhteistreeneihin Särkijärvi ja Ellivuori suunnilla. En halunnut lähteä kisaamaan perusmatkaa, vaikka alunperin suunnittelin. Tunnen tarvitsevani treeniä enemmän kuin kisoja. Kaksi viikkoa aikaa Joroisille, jonne ei ole valmis, ja vain kuusi viikkoa Hampuriin. Tuntuu aika loppuvan kesken, mutta tällä mennään, mitä on. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *